Ko sa pri nama bioplinske elektrane na kukuruz imaju smisla...znaš i sam...Najviše tog etanola amerikanci koriste u mješavini goriva. To je za njih eko gorivo makar to nema baš nekog smisla.
Ko sa pri nama bioplinske elektrane na kukuruz imaju smisla...znaš i sam...Najviše tog etanola amerikanci koriste u mješavini goriva. To je za njih eko gorivo makar to nema baš nekog smisla.
Neznam kak imate kot vas u Hr. Kod nas u Slo dodaju več par godina 5% etanola u bencin in 5 % ? biodizela u dizela.Najviše tog etanola amerikanci koriste u mješavini goriva. To je za njih eko gorivo makar to nema baš nekog smisla. Ali na taj način se podiže cijena kukuruza na svjetskom tržištu...
Treća radna na 1400-1500 okr. Imaš isti traktor pa onda znaš kolko to je.Sije se sije, još nekih 10tak ha...
Kojim brzinama (km/h) sijete?
A ja u 2.brzoj na 1700-1800okr/m🤪Treća radna na 1400-1500 okr. Imaš isti traktor pa onda znaš kolko to je.
Ne vjerujem da bude i u ponedjeljak dovoljno suho za pripremu nakon ovog jučer. A za srijedu opet kiša najavljenaKod mene taman kad posuši opadne nova tura. Ovo kaj je jučer padalo je čudo jedno. Suncokreta sam završio tek ovaj tjedan i nekaj malo kukuruze,ostalo mi još nekih 45 rali. Možda se bude sutra kaj dalo.
Da, ali nema snage.Ti imaš prednji pogon pa bi mu trebalo biti lakše, a zavisi i do sijačice.
Sijem i 450kg gnojiva po ha. Dnevno da je kapacitet 10ha.!