Ako je loboda 5-10 cm neće je više adengo uništiti, trebao bi laudis koristiti...Da li je moguće da sam zeznuo špricanje sa adengom? Ostalo mi u sjećanju da sam špricao veče korove sa njim, pa sam i ove godine malo duže čekao. Sada ima lobode 5-10cm, i ne vidim baš da djeluje tjedan dana od špricanja... Jel ima nešto da se korekcija da napraviti? Da probam poslije ove kiše.... Jel netko probao dva puta sa adengo
Od kada radim (6 godina) koristim samo adengo. Inače idem odmah poslije sjetve, ovo je drugi put da špricam po korovima. Ako se špricaju folijarno ne bi trebala kiša padat, ali evo pada sad ako nije već kasno... Do sada je uvijek bilo čisto kao pista pa me čudi ova situacija....Jasno pise da treba kisa da ga aktivira,ako nije bilo kisa-eto zasto jos ne radi.
Probat ču poslije kiše sa laudisom, jedna je parcela kritična, druga mi se čini da bi adengo još mogao i odraditi sada poslije kiše.Ako je loboda 5-10 cm neće je više adengo uništiti, trebao bi laudis koristiti...
Da je kod mene tako ja se ne bih brinuo. Nisam slikao kako izgleda al meni su redovi zeleni izmedju kukuruza, nijansu samo svjetlije boje od njega....Ovo je tretirano Adengom u subotu navečer. Sad čekam, vidim da je korov fino izbio. U subotu ga nije bilo ni približno toliko.
Za Adengo stoji da bi se trebao primjenjivati samo jednom u vegetativnoj sezoni. Eh sad...
Ja prakticiram 7-8 dana minimalnoKoliko minimalno bi trebao čekati od prskanja do kultivacije?
Kak bi sljepci rekli, bumo vidliSad bi mogla i suša bit ovo leto još nazadnje.
Da bar hoće biti,imal bi najbolju kuruzu u široj okolici jer imam većinu zemlje koja uvijek mokra na dubini od 15 cm.Sad bi mogla i suša bit ovo leto još nazadnje.