Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ja upravo u prigledima tranika, nisam pametan dal da frezam ili ne još, još da malo počekam. 🙉
Vidim ni susedi se ne žuriju sa sijanjem.
Onda nebum ni ja baš prvi.
Kako gdje ali čini mi se da je ove godine sve za neku mušku stvar. Popodne sam rasipao umjetno gnojivo na jednoj parceli i kotači na mjestima propadaju.
Pa vec se moze reci da kasni sjetva.
Moze se desiti da bude kisna godina pa datum sjetve ne bude igrao ulogu ali ipak stvari oko obrade zemljista koje zavise od ljudskog faktora bi trebale biti odradjene po nekom propisanom pravilu pocevsi od zimskog oranja, pa zatvaranja brazde u rano proljece, pripreme i sjetve u zemljiste koje posjeduje dovoljno vlage za dobro nicanje
Ma nikak, netreba se zamarati i živcirat, pa sve se bude stiglo, neki još ni nisu lanjsku kuruzu pobrali a ni izorali.
Jednostavno smo nemoćni protiv prirode.
Žao mi je. To je priroda, tvornica pod otvorenim nebom.... Meni je prošle i pretprošle godine mraz napravio 100 %štete na 3 ha oraha, i cca 50% na 1 ha ljeske. Ali još nije kasno za posijat nekakvu 200-300 grupu.