Imt 542 De lux
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Kol 2010
- Poruka
- 1,160
Može se taj kukuruz kultivirati,nisam jednom sa 539 kultivirao kukuruz koji je bio visok kao hauba na traktoru
Ako bi mogel od koga posuditi ovakav rasipac, to bi ti bilo idealno da ga prihranis jos malo s kanom.View attachment 50599
9911 sijan pred 1.maj..kukuruz do pojasa (a visok sam 193cm)...i kaj da sad radim? Nije kultiviran jer je palo tolko kise zadnja 2 tjedna da nisam.mogel s traktorom unutra a sad je vec preveliki i bojim se.da budem ga trgal...da ga samo folijarno pospricam? Da barem nekaj hrane dodam...bilo je nesto stajnjaka i u sjetvi 3x15 u sijacici...
Nemoj se ljutiti,ali vjerojatno si po ovom blatu napravili više štete nek koristiAko bi mogel od koga posuditi ovakav rasipac, to bi ti bilo idealno da ga prihranis jos malo s kanom.
Ja u folijarnu prihranu bas ne vjerujem.
View attachment 50627
Ja prosli tjedan zavrsil kultiviranje.
Na mjestima je bilo bas mekano, ali srecom nije me moral nitko cupati, nego sam se nekako sam izvadil iz blata.
View attachment 50628
View attachment 50629
Nisu polja bila skroz mekana, nego onako po depresijama.Nemoj se ljutiti,ali vjerojatno si po ovom blatu napravili više štete nek koristi
Nevrijeme? Katastrofa covjek se izmu i i na kraj...ali mislim da ce se oporaviti jak korijen ima kukuruz
To sam i mislio ma imam 3 karnistera od prošle godine pa da se iskoristi. Koju dozu stavljati po haSvaka folijarna prihrana se radi ujutro ili navečer. To piše i na na pakiranjima sredstva
Ne piše jer je točeno iz 1000L u svoje karnistere jer je bil nešto manja cijenaČak ti i to piše na pakiranju