• PoĆĄtovani posjetitelju, za koriĆĄtenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlaĆŸemo ti da se registriraĆĄ. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaĆĄtićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i joĆĄ mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❀

Kukuruz 2025

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 OĆŸu 2009
Poruka
933
Danas isao malo obilaziti, pioneer je na nekih 30 % pustil iglicunizvan zemlje, rwa, nije jos uopce, ali kroz 2-3 dana bude.
Sjetva je bila prosli petak i subotu.
Stete od fazana na pionneru vec ima pa sam im po glavicama razbacal kantu zrna nek papaju.
Rwa na boljoj zemlji nisam obilazio jer tam moram s traktorom, a nije mi se danas islo s traktorom.
Bojim se da bude na tim zemljama jos veca steta od fazana

Case4220

Dobro znana faca
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
363
Nastavak od neki dan, msm da je ovo utorak snimano😁😁 sijo sam kolegi neki selectis aston za silazu...noćni dio videa, ostalo je iơo neki pionirov neam pojma.. Jel probo tko taj selectisov???
Već je vani 😁😁😁😁

Na vrh