MarinSisak
Član
- Tu od
- 4 Svi 2009
- Poruka
- 255
Smoki madagaskar je teska 6,5 kg, crna 2,5 kg
Kolku količinu djeteline u balama ( kockastima ) spremite u godini i koliko kunića imate u tom perijodu u ciklusu ?
da li se bojite mišje groznice? pitanje je za one koji drže kuniće u zatvorenom prostoru kao ja? da li vas je strah davati travu kunićima sad kad je ta mišja groznica?
inače da se pohvalim ona mlada ženka je 19.02 okotila samo 3 komada. dva su crnobijela(jer sam ju parily sa njem.šarcem) a jedan je crni. slike će biti uskoro
sljedeći tjedan možda budem parila onu crnu ženku s zamijenjenim mužjakom.
...zanima me kolko potrošite zrna i sijena do obrade mesa dal netko piše to pošto je vreča peleta od 20 kg nekih 80 kn i ječam oko 150 kn metar isto tako i kukuruz dal neko uopće vodi evidenciju potrošnje,prirast,uzimanje hrane...kod mojih kalifornijskih potrošnja je do 5 kg krmiva do 3 mjeseca starosti uz neograničene količine sijena tako da potrošim do nekih 45 kn na kunića i sve ostalo je čista zarada kad je tov u pitanju,kad uzgajam za rasplod malo više krmiva se potroši do nekih 7 kg i kunić ide od sa 6 mj starosti u prodaju po cijeni od 120-200 kn i do sad je ošlo več 25 komada u 3 mj za rasplod ako se dobro radi i zna se cilj sa križancima nikako to nebih uspio jer sam ih imao na početku uzgoja...
da li se bojite mišje groznice? pitanje je za one koji drže kuniće u zatvorenom prostoru kao ja? da li vas je strah davati travu kunićima sad kad je ta mišja groznica?
inače da se pohvalim ona mlada ženka je 19.02 okotila samo 3 komada. dva su crnobijela(jer sam ju parily sa njem.šarcem) a jedan je crni. slike će biti uskoro
sljedeći tjedan možda budem parila onu crnu ženku s zamijenjenim mužjakom.
Za srednje teške:
dimenzije kaveza
- S unutarnjom kotilicom 70x50x40 cm
- Za ženku i mužjaka: kavez s vanjskom kotilicom ne manji od 0,25 m2
- Za remont: 33x40x45 cm
- Kotilica se izrađuje od lima ili plastike s dimenzijama 40x30x30 cm
- Na bočnoj strani prema unutrašnjosti kaveza treba postojati otvor promjera 15 cm
Ja napravim jasle izvana tako da kunići jedu kroz mrežu od gajbe.
Ja napravim jasle izvana tako da kunići jedu kroz mrežu od gajbe.
Žuta zob se sije u proljeće a crna zob u jesen.koja je razlika između žute zobi i crne zobi? ja dajem žutu zob.
Hvala, lijepi su, nekak mi je cudno vidjet ih u sivoj boji, do sad sam vidio samo plave