S
smoki
Guest
računaj na stalne tučnjave kunića u skupnom uzgoju da će jedan drugog kastrirat ili nešto teže jer su dosta teritorijalne životinje...
...vidi ovo
ovo su gajbe kakve bi svi mi htjeli imat lako za održavanje,prostor iskorišten,pregled odličan,hranilice,pojilice,kotilice savršeno nema ovo se gledalo da bude cakum pakum a da je ovo drveno pa nebi ga bog pomako sa mjesta,malo malo pa bi krečio zbog dezinfekcije a i da malo spriječiš truljenje i odbije miris dok kod kaveza samo izosan i udri pranje.
Kad svinju držiš u tovu nečeš ju pustit da trči nego češ ju ostavit u što manjem prostoru dok ona dobija masno tkivo kod kunića nije takva stvar kunići bi trebali imati svega do 5% masti u intezivnom uzgoju to je ništa naspram pilića i pura, on troši isto kalorija kao i ti kad trčiš ali za razliku od tebe kunić ne spava on odmara i po noći je on non stop aktivan i budan i tako se kalorije troše,stres uvelike u kunića troši kalorije,linjanje...
Zaista lijepi kavezi.E ovakve imam ja dvije gajbe...al samo na jedan kat, znači samo tri kaveza u nizu...ovo u visinu je malo komplicirano za hranjenje i čišćenje, a pogotovo za izvlačenje zeca van iz kaveza. Samo najgornji kat možeš otvoriti odozgo, a ostala dva ne...kuniće izvlačiš van kroz otvor od hranilice...od ovog čovjeka (koji radi te kaveze) sam ja kupio jedan, a drugog sam našao u oglasniku, a taj je isto kavez ranije kupio od istog čovjeka. Uglavnom meni je super, al znači jedan niz od tri kaveza...i imam dvije gajbe domaće izrade. E i mana ove gajbe je onaj kavez s kotilicom...jer kad ti ženka ima 8 komada malo im je tijesno....zato čim mali počnu izlaziti iz kotilice i počnu jesti premjestim ih sve u veću gajbu domaće izrade...
Gdje mogu kupiti kaveze za uzgoj kunića?
kakve kaveze bi htjeo
imam ja kaveze
Kakvog to mužjaka imaš? Križanca ili...?Ima netko za prodat mužjaka kaliforniju, hyllu, panonca...a da je blizu zagorja? Od 2 - 5 mjeseci!
Kakvog to mužjaka imaš? Križanca ili...?