ima ih 15 komada
mali zeko Kun -R- laktacija daješ od 3-5 dana do koćenja do 23 dana starosti malih potom prelaziš na Kun-R- Specijal do odbića.
mali zeko kad pravim selekciju negdje oko 60-70 dana starosti odvajam rasplodne M-Ž i hranim ih sa KUN-II- 14% proteina naravno uz puno kvalitetnog sijena, zob i jećam dodajem u pelet.
Evo ovako je najlakše))Napokon stigli, Zecoliki crveni kunić. veliki srebreni 89 dana star
Po meni baš naprotiv od ovoga što je Lone rekao, kontrola se treba izvršiti 2-3 dan iz puno razloga a jedan je između ostaloga reguliranja broja ili ti podmetanja u drugo leglo, izbacivanja deformisanih ili mrtvih itd.
mi nismo još primjetili da ih je izgazila koja zečica mada se kod nas hrane kuniči za naše potrebe več jako dugo vremena...a ima ih svakakvih..još imam ožiljak na prstu kak me jedna kunica ugrizla...poslije smo se više igrali s njima i posvetili im više pažnje i sada idu sami j
k nama da ih gladimo...nego vi koristite smjesu samo kada su mali ili i poslije kad su več odrasli...pitam zato kaj im mi ne dajemo nikakve smijese ni kad su mali a niti poslije..samo sa sijenom kukuruzom pomješanim sa ječmom ili tritikalom i od hrane nikaj više...
Ajme, treba zečica 15 komada odhraniti. Koja je to vrste panon ili Haykom?
hajkom imao sam i zenke da su imale 17 komada
to je sasvim normalno jer njemu je to sasvim novo pogotovo ako ga nisi uopće stavljao parit moraš ga malo pustit mlad je vidit češ kasnije kako će skakat bez problema,samo ga stavljaj svaki dan više puta i več će on nadoći...