majstornikola
Član
- Tu od
- 22 Tra 2012
- Poruka
- 97
Re: Kuničarstvo
Dobro , dobro dosta svađe
Kako ste krenuli budete si fiškale morali zeti :cool2:
Ja sam uvjek bio za to da se radi nekaj što ima smisla ili barem da to liči na posel.
Ljudi se mlate oko hobija i profita a to teško ide jedno uz drugo.
Pa tako i ušonje nisu uvjek onako kako smo željeli da bude.
ja sam tu ne kao početnik nego kao netko ko je u predsoblju i tek izuva šlape i vei bok susjedi ima li koga hi):
Kupio sam od tipa dvije "panonke" i eto ispalo je da je jedna haykum a druga panon , isto leglo razlika jako vidljiva i na vagi i na oku.
i što sad haykum okotila 4 ova sitnija ludara 11.
koju da otkažem ... :icon_axe: nema šanse tu su di jesu i moje su najbolje eto vam rofl):
Cjenu isto neželim komentirati duba se izgleda oselio sa foruma ili više nema živaca pravdati svoju kvalitetu i muku, trud. a ljudi umjesto da razmjene iskustva i da pomažu jedni drugima krenu sa hvalom i prepucavanjem:icon_e_surprised:
Ima natjecanja pa izvolite , dokažite se i hvalite.
Ja predlažm da ovo ipak bude forum za pomoć i sugestije wasntme):
Hvala!
Dobro , dobro dosta svađe
Kako ste krenuli budete si fiškale morali zeti :cool2:
Ja sam uvjek bio za to da se radi nekaj što ima smisla ili barem da to liči na posel.
Ljudi se mlate oko hobija i profita a to teško ide jedno uz drugo.
Pa tako i ušonje nisu uvjek onako kako smo željeli da bude.
ja sam tu ne kao početnik nego kao netko ko je u predsoblju i tek izuva šlape i vei bok susjedi ima li koga hi):
Kupio sam od tipa dvije "panonke" i eto ispalo je da je jedna haykum a druga panon , isto leglo razlika jako vidljiva i na vagi i na oku.
i što sad haykum okotila 4 ova sitnija ludara 11.
koju da otkažem ... :icon_axe: nema šanse tu su di jesu i moje su najbolje eto vam rofl):
Cjenu isto neželim komentirati duba se izgleda oselio sa foruma ili više nema živaca pravdati svoju kvalitetu i muku, trud. a ljudi umjesto da razmjene iskustva i da pomažu jedni drugima krenu sa hvalom i prepucavanjem:icon_e_surprised:
Ima natjecanja pa izvolite , dokažite se i hvalite.
Ja predlažm da ovo ipak bude forum za pomoć i sugestije wasntme):
Hvala!