D
DUKS II
Guest
Re: Kuničarstvo
nikad više se neću javiti na tvoje izjave
samo ti i taj uskok se provozajte do mene jer i jedan i drugi niste daleko Jarmina i Brod su tu otprilike 100 km pa da se sami uvjerite za svoje kuniće imam redoviti dnevnik u koji sam uvijek pisao sve od ženke i njenih kunića jer mi je to jako bitno
da se vređam to ne i nikad mi nije bila namjera
a ti misli o meni što hoćeš o meni govore kunići koje sam prodao a NITKO NEMA NITI JEDNE ŽALBE NA NJIH
nikad neću više ništa komentirat u vezi vitamina i dodataka ishrani
samo bi volio da ti i uskok iznesete svoje uspjehe u uzgoju kunića:
bilježim se sa štovanjem DUKS (Luk):
duks@
tebi je izgleda bitno da popuješ i da lobiraš za bečke plave...ok.... imaš pravo pisati što hoćeš dok ne vrijeđaš nikoga itd...!
sad ti nije jasno zašto je uskok ostao iznenađen težinom tvojih kunića.....svi koji su to pročitali nije im jasno i nikad im neće biti jasno da uzgajaju kuniće i 100 godina !!!!
a što se tiče uskoka (nisam njegov odvjetnik) čovjek ima odlične rezultate u kunićarstvu i zna znanje,ima dobre savjete itd..
žao mi je što su se isključili smoki,hrvach,marinsisak..ii drugi
pozdrav
nikad više se neću javiti na tvoje izjave
samo ti i taj uskok se provozajte do mene jer i jedan i drugi niste daleko Jarmina i Brod su tu otprilike 100 km pa da se sami uvjerite za svoje kuniće imam redoviti dnevnik u koji sam uvijek pisao sve od ženke i njenih kunića jer mi je to jako bitno
da se vređam to ne i nikad mi nije bila namjera
a ti misli o meni što hoćeš o meni govore kunići koje sam prodao a NITKO NEMA NITI JEDNE ŽALBE NA NJIH
nikad neću više ništa komentirat u vezi vitamina i dodataka ishrani
samo bi volio da ti i uskok iznesete svoje uspjehe u uzgoju kunića:
bilježim se sa štovanjem DUKS (Luk):