jimmy
Član
- Tu od
- 13 Ruj 2013
- Poruka
- 807
jako sam zadovoljan sa njemackim orjasima nemam nikakvih problema dali ima neko cistokrvne sarce? :icon_question: :cool2:
Imam ja nod):
Interesiraju me ali cini mi se da si malo predaleko od mog mjesta
da se i ja malo pohvalim: danas je u udruzi bio tomisalav kapitan i imali smo seminar o kunićima i svatki je kunićara iz udruge mogao donjet po jednog primjerka iz svog uzgoja kojeg bi on oda ocijenio pa tako je ocijenio mog kaliforniskog i bratovog novozelandskog crvenog mužjaka kod bratovog je bilo sve ,a na mojem je jedini problem bio što na donjem dijelu stražnjice ima malo izboćene kosti za koje neznam toćan naziv i dobili smo knjigu s njegovim potpisom kao najmlađi kunićari u udruzi
dali se moze drzati vise kunica zajedno ili je najbolje svakog posebno
Prijatelji forumasi..
Imam veliki problem, uginule mi dvije orijašice stare tek 2,5 godine! Na sve četiri noge/šape imale otvorene rane, nešto kao žuljevi samo puno veće(nažalost nisam slikao)! Imale su idealne uvjete (boxovi 120x100 cm), drveni pod, slama, bez vlage... U istim boxovima imam i šarce i kod njih ništa! Jel ima netko kakvu ideju što bi to moglo biti? Zečicama više nema pomoći, ali ako je moja krivnja, želim to izbjeći u budućnosti!!!
Molim pomoć ako neko zna razlog iliti uzrok...