nera007
Član
- Tu od
- 21 Lis 2013
- Poruka
- 163
Re: Kuničarstvo
To su velike,deblje rešetke od onih frižidera koji se koriste u kafićima,a na polovini kaveza mi je čelična rešetka,kockasta,promjera 1cm.Samo u jednom dijelu mi je rešetka iz malog frižidera,ali tu stavim malko više slame i ne bode ih.Bitno mi je da ne vrše nuždu nigdje drugo,osim u ćošak, a sad su se na to i navikli.Najbitnije mi je da se mokraća ne zadržava a s vremena na vrijeme odradim generalku.Do sad su mi bili zdravi,nemam ih puno tako da je mogućnost zaraze umanjena.Hvala na savjetu.Reći ću mužu da sljedeći kavez koji napravi mora imati drvene letvice.Ima da pobudali:fiery:
Nera007, za orijaške rase ti je žica, neovisno koja, doslovce smrt! Od toga ćeš imati više štete nego koristi! I nemoj zaboraviti da te rase trebaju najmanje 1qm prostora! Ne znam koliki je tvoj hladnjak, ali sumnjam da jedna rešetka ima tu kvadraturu!!
Obavljaju nuždu na daske zato što ih stajanje na rešetki boli, i ne mogu se opustiti!!
Bolje ti je češće čistiti, nego imati bolesne kuniće!! Ako su zdravi i uživaju život u kunićarniku, tada imaš bolji podmladak i bolje napreduju, a i drvo se može jako dobro zaštititi sa određenim lakovima i bojama!!
To su velike,deblje rešetke od onih frižidera koji se koriste u kafićima,a na polovini kaveza mi je čelična rešetka,kockasta,promjera 1cm.Samo u jednom dijelu mi je rešetka iz malog frižidera,ali tu stavim malko više slame i ne bode ih.Bitno mi je da ne vrše nuždu nigdje drugo,osim u ćošak, a sad su se na to i navikli.Najbitnije mi je da se mokraća ne zadržava a s vremena na vrijeme odradim generalku.Do sad su mi bili zdravi,nemam ih puno tako da je mogućnost zaraze umanjena.Hvala na savjetu.Reći ću mužu da sljedeći kavez koji napravi mora imati drvene letvice.Ima da pobudali:fiery: