Jimmy reci dal si možda kod tih kunića pregledao jetru? Evo ja već kod dvoje ,jučer i danas pronašao jetru svu posipanu bijelim pjegama, to ioš nisam vidio.Više bijelog nego crvenog izvana.Sumnjam na sijenva godina je bila kišna i nije se dobro posušilo.Jako se praši i ima dosta plijesni.Na bijelim kunićima kod nosa im se skupi sve zeleno.Znam situaciju sa kunićima hibrida ,ali ni ostali po deset dana ne dobe ni gram.
Možda su u srodstvu a da i neznaš.Recimo uzmeš mužjaka iz Bj.,a ženku iz Sk.iste rase ,a oni su oboje iz istog legla od ćovjeka iz St.Vjerojatno će imati vampirske zube i nikakvo granje ni kukuruz im ih neće istrošiti.Normalni kunić uz normalnu hranu ima normalne zube i normalno napreduje barem pola kile na mj.
Jimmy, ja jučer klao tri šarca (u njemačkoj, ne u RH), i imao baš isti slučaj!! To su ti zubi u pitanju! Zubi im se usijecaju u zubno meso, pa prestaju jesti zbog bolova!!
Najbolje ti je dati im tu i tamo koju granu od vočke ili vrbe! Ili, ako se ne bojis da će se previše udebljati, daš im tu i tamo klip kukuruza!!
Moja sva tri imala taj problem jer sam to totalno zanemario, ali dobro da su na vrijeme bili za klanje...
Možda su u srodstvu a da i neznaš.Recimo uzmeš mužjaka iz Bj.,a ženku iz Sk.iste rase ,a oni su oboje iz istog legla od ćovjeka iz St.Vjerojatno će imati vampirske zube i nikakvo granje ni kukuruz im ih neće istrošiti.Normalni kunić uz normalnu hranu ima normalne zube i normalno napreduje barem pola kile na mj.
Posljednje uređivanje od moderatora: