Jimmy reci dal si možda kod tih kunića pregledao jetru?  Evo ja već kod dvoje ,jučer i danas pronašao jetru svu posipanu bijelim pjegama, to ioš nisam vidio.Više bijelog nego crvenog izvana.Sumnjam na sijen va godina je bila kišna i nije se dobro posušilo.Jako se praši i ima dosta plijesni.Na bijelim kunićima kod nosa im se skupi sve zeleno.Znam situaciju sa kunićima hibrida ,ali ni ostali po deset dana ne dobe ni gram.
va godina je bila kišna i nije se dobro posušilo.Jako se praši i ima dosta plijesni.Na bijelim kunićima kod nosa im se skupi sve zeleno.Znam situaciju sa kunićima hibrida ,ali ni ostali po deset dana ne dobe ni gram.
Možda su u srodstvu a da i neznaš.Recimo uzmeš mužjaka iz Bj.,a ženku iz Sk.iste rase ,a oni su oboje iz istog legla od ćovjeka iz St.Vjerojatno će imati vampirske zube i nikakvo granje ni kukuruz im ih neće istrošiti.Normalni kunić uz normalnu hranu ima normalne zube i normalno napreduje barem pola kile na mj.

Jimmy, ja jučer klao tri šarca (u njemačkoj, ne u RH), i imao baš isti slučaj!! To su ti zubi u pitanju! Zubi im se usijecaju u zubno meso, pa prestaju jesti zbog bolova!!
Najbolje ti je dati im tu i tamo koju granu od vočke ili vrbe! Ili, ako se ne bojis da će se previše udebljati, daš im tu i tamo klip kukuruza!!
Moja sva tri imala taj problem jer sam to totalno zanemario, ali dobro da su na vrijeme bili za klanje...
Možda su u srodstvu a da i neznaš.Recimo uzmeš mužjaka iz Bj.,a ženku iz Sk.iste rase ,a oni su oboje iz istog legla od ćovjeka iz St.Vjerojatno će imati vampirske zube i nikakvo granje ni kukuruz im ih neće istrošiti.Normalni kunić uz normalnu hranu ima normalne zube i normalno napreduje barem pola kile na mj.

Posljednje uređivanje od moderatora: