U četvrtak na sesvetskom sajmu zna biti dobrih šaraca .Možda netko na području Zagreba prodaje muškog kunića Njemačkog šarca ?
Po mogučnosti čistokrvnoga.
Kao i obično ne zna čovjek od kud da krene . Kao prvo hilla nije sada najpopularnija rasa hibrida . Ako je hibrid nije rasa . Hilla hibrid kunići su bili popularni prije deset i više godina . Trenutno su sada popularni hycol hibridi , a koje linije ne znam jer ne pratim istraživanja po njihovim institutima . Nije samo dovoljno upariti novozelandskog i kalifornijskog pa dobiti hilu , ni dodati hibrida nekoj od rasa jer neznaš što dobivaš . O tome smo već raspravljali . Sa hibridima ne možeš na natjecanja .Ljudi malo gledam po njuškalu sada najpopularniju rasu hila hibrid.Od 100 oglasa možda desetak pravih hila.Ljudi su počeki mješati panonca,kaliforniskog bijelog za hila hibrida.pročitao sam do sada 4 knjige o kunićarstvu tako da znam kako izgledaju.Za šarca neznam.Ljudi znate li koju izložbu kunića u okolici Zagreba.Koje uvijete trebam imat za natjecanje?Pitao sam čak jednog čovjeka jel su izvorni a on mi odgovori da je on sam napravio hibrida uz pomoć kal.bijelog i panonca iz prve linije a ja mu odgovorim da to treba bit više linija od djedova i pradjedova a on mi kaže da je to kako on kaže istina-Dal je to točno???
Ljudi malo gledam po njuškalu sada najpopularniju rasu hila hibrid.Od 100 oglasa možda desetak pravih hila.Ljudi su počeki mješati panonca,kaliforniskog bijelog za hila hibrida.pročitao sam do sada 4 knjige o kunićarstvu tako da znam kako izgledaju.Za šarca neznam.Ljudi znate li koju izložbu kunića u okolici Zagreba.Koje uvijete trebam imat za natjecanje?Pitao sam čak jednog čovjeka jel su izvorni a on mi odgovori da je on sam napravio hibrida uz pomoć kal.bijelog i panonca iz prve linije a ja mu odgovorim da to treba bit više linija od djedova i pradjedova a on mi kaže da je to kako on kaže istina-Dal je to točno???
Ljudi malo gledam po njuškalu sada najpopularniju rasu hila hibrid.Od 100 oglasa možda desetak pravih hila.Ljudi su počeki mješati panonca,kaliforniskog bijelog za hila hibrida.pročitao sam do sada 4 knjige o kunićarstvu tako da znam kako izgledaju.Za šarca neznam.Ljudi znate li koju izložbu kunića u okolici Zagreba.Koje uvijete trebam imat za natjecanje?Pitao sam čak jednog čovjeka jel su izvorni a on mi odgovori da je on sam napravio hibrida uz pomoć kal.bijelog i panonca iz prve linije a ja mu odgovorim da to treba bit više linija od djedova i pradjedova a on mi kaže da je to kako on kaže istina-Dal je to točno???
Prva losa VEST: http://www.youtube.com/watch?v=ZOpo4iamGiY
Možda netko na području Zagreba prodaje muškog kunića Njemačkog šarca ?
Po mogučnosti čistokrvnoga.
Imam 14 godina pročitao sam 4 knjige o kunićarstvu od koje znam jedno pisca "silvester omčen".Pod hile sam mislio hycole hibride ,žao mi je ako sam se krivo izrazio.Njuškalo sam dao samo za primjer!!!Žao mi je ako sam dosadan ali samo pokušavam saznat što više informacija o linijskim hibridima i što više vaših savjeta i mišljenja.Nadam se da nema ljutnje .
čekaj malo ako si pročitao 4 knjige onda tamo ima i satndard od svake rase kunića i onda si mogao procitat standard novozelandksog bijelog a ne druge gnjaviti i samo me zanimaju pisci te 4 knjige