Meni je bilo prije nekih 4-5 god slicno, samo je bilo puno manje i na straznjoj nozi kunica. Moj savijet ti je da barem posaljes slike na "pitaj veterinara" jer ako ti je to zarazna blest zarazit ce ti se svi kunici a mozes se i ti zarazit ako je zoonoza....a ako ti je gljivica uzrocnik onda ti antibiotici jos pospjesuju bolest...
Ima naš član Žećo kuniće u Sl. Brodu. Kontaktiraj ga pa se dogovorite. Jel ti inače uzgajaš kuniće ili si tek u početcima?Pozdrav.Da ne davim u oglasima:kupujem belgijske orijaše ili orijaške šarce za rasplod.Također me zanima tko ima u okolici Sl.Broda kunića za konzumaciju za prodati?
Ne bih baš rekao da sam početnik,prije smo držali kuniće.Sada stari opet želi držati orijaše,iako ga ja nagovaram da uzme kalifornijske.Ali ionako bi držali za osobne potrebe i zato što ih voli,pa ako će se on brinuti o njima,neka bira vrstu.Ima naš član Žećo kuniće u Sl. Brodu. Kontaktiraj ga pa se dogovorite. Jel ti inače uzgajaš kuniće ili si tek u početcima?
Ljudi probajte malo smanjiti oglase tipa kupujem-prodajem, u redu je ako neko u razgovoru spomene kupnju ili prodaju ili ponudi nekome kome treba ali nemojte ići s ciljanim oglasima u temu.
A ako je zarazna bolest onda sam se i ja već zarazio jer su me uspjele dosta izgrebsti :roll: