nema tu pomoči kod ovolike zaraze,jetra su potpuno zahvačena,nekrotična ...
ako i malo sumljaš da su drugi u sličnom stanju riješi ih se,potencijalni su izvor zaraze...
na nekim od tvojih slika vidi se da nemaš dobre uvijete za uzgoj kunića,ovolika zaraza je samo dokaz tome
Da , sinoć mi se još činilo da bi moglo upalit jer sam ćuo kako mladi cvile kad je ušla u kotilicu, no do jutra su se svi ohladili. Nije pas kriv jer ima takav privrženi nagon nego djeca koja ga odvežu pa radi šta hoće. Ipak kako bilo, ovo ie trenutak za zamjenu ženke.
Ne držim valjda lovačkog psa u kući da jede i spava sa mnom. Sve te gluposti su došle iz Njemačke i zapada pa sad i ovdje hoće da životinje imaju veća prava od djece. Kad vidim kako u jutro šetaju pse i rukama kupe topla govna pitam se jel to kultura. Kad bi im rekao da tako prošetaju djecu ili oćiste bolesne starce onda ne bi htjeli. Neki dan uđem u nekakvu udrugu , a dvije gospodične se ubijaju od posla. Na vratima im plakat o zaštiti kunića. Uvjeravaju me kako se kunići ne smiju uzgajati za meso, kako nisu ljubimci, da ih ne parimo ni ne kupujemo.Kažu da ih ni slučajno ne puštamo u prirodu. Izmišljena radna mjesta. Ne znam zašto to grad financira našim novcem.Nije valjda da.psa držiš u 21. stoljeću na lancu!??
Novozelandski crveni koje sam držao u orginalnim kavezima su obavezno dobivali.Dali se novozelandski kunići mogu držat na mreži u kavezu? Dali će dobiti žuljeve?
Mikac , ako dobiješ ovakvu reprodukciju kud ćeš bolje.
Moram se i ja domoć nekak tih haiku kunića.
Ne držim valjda lovačkog psa u kući da jede i spava sa mnom. Sve te gluposti su došle iz Njemačke i zapada pa sad i ovdje hoće da životinje imaju veća prava od djece. Kad vidim kako u jutro šetaju pse i rukama kupe topla govna pitam se jel to kultura. Kad bi im rekao da tako prošetaju djecu ili oćiste bolesne starce onda ne bi htjeli. Neki dan uđem u nekakvu udrugu , a dvije gospodične se ubijaju od posla. Na vratima im plakat o zaštiti kunića. Uvjeravaju me kako se kunići ne smiju uzgajati za meso, kako nisu ljubimci, da ih ne parimo ni ne kupujemo.Kažu da ih ni slučajno ne puštamo u prirodu. Izmišljena radna mjesta. Ne znam zašto to grad financira našim novcem.