Oprosti ti meni , ali nervozan sam kad vidim kako drugi imaju tako lijeoe kuniće a ja ne.
.zato smo ovdje na forumu da "izmjenjujemo stavove i iskustva!"
Šalu na stranu....vidio sam ja i tvoje kuniće!
Isto su super (kucam u drvo!), samo nek sve ide dalje u tom pravcu!
A meni isto "skočio živac" jer sam bio kod jednog uzgajivača bijelih bečkih kunića i došlo mi da ja vlasnika tako zatvorim i upalim mu svjetlo samo kad ide jesti, znači 10-15 minuta dnevno, a ostatak dana da provede u mračnom podrumu! On to tako radi da mu kunići brže rastu!!
Znam da su životinje životinje, ali i to malo kratkog života koji žive, trebali bi živjeti što je ugodnije moguće...
Pozdrav...
A da li je moguće da se vrati nakon što se izlječi? pretpostavljam pošto si rekao da su grinje u igri da se nakon lječenja nebi trebalo više pojavljivati.
Ako koristiš neopitroid onako kako ti je jimmy rekao, koristi ga istovremeno kod svih kunića, čak i zdravih! Jednom kad se riješiš te šuge i kunićarnici su ti očišćeni poslije, teško će se vratiti! Prednost neopitroida je što ne ubije odmah već tek nakon 6 sati, a do tada su i sve ličinke dobile svoju porciju!
Po meni najučinkovitije riješenje, a i najčišće jer ne umasti kunića!, a nije otrovno!
@pilot, hvala, bas gledam na njuskalu, 5kn je bala slame.
Hoblovina mi djeluje skupa ako je vreca 80 litara po 12kn, bila bi mi jedna vreca na knap za jednu prostirku.
Liza, ja sam znao za piliće koristiti slamu, ali uvijek pokosim sa kosilicom "strnjak" na polju! Dobiješ super usitnjeno a i besplatno jer niti jedan poljoprivrednik nema ništa protiv!!
Osobno nemam svoje žitarice, alu sam tako uzimao od susjeda, naravno sa njegovom dozvolom!
Pšenicna slama je najbolje slama za stelju, dok je zobena slama za jelo konjima i ovcama!!
Pšenicna upija vlagu, dok zobena ne!!