I napokon,nako duze vremena, putujem uskoro u madjarsku po panonce, malo da osvjezim krv...
Jimi šta hoćeš reći da sa sajma nevaljaju. Novo je novo.
Toto tvoj je završio seksualnu karijeru kod mene. Opalio je sveukupno šest ženki i otišao u varaždinsku županiju.
Kninkuin mislim da je francuski stariji od njemačkog srebrnog. Francuzi , talijani, mađari, španjolci najviše troše kunićjeg mesa.
Jimi šta hoćeš reći da sa sajma nevaljaju. Novo je novo.
Toto tvoj je završio seksualnu karijeru kod mene. Opalio je sveukupno šest ženki i otišao u varaždinsku županiju.
Kninkuin mislim da je francuski stariji od njemačkog srebrnog. Francuzi , talijani, mađari, španjolci najviše troše kunićjeg mesa.
Jimmy, nemas sta kupiti iz nekog "centra", to su gluposti..mozes kupiti od farmi, ciji je uzgoj pod selekcijom kaposvarskog fakulteta.
Imam jedno pitanje..naime,cuo sam,a i na vise mjesta citao, da se legla nesmiju dirati?! Sad mi nije jasno, dali vi gledate i kontrolirate kad vam zecica poleze i kak to radite? Nije mi jasna jedna stvar, kako rijesavaju oni koji ne gledaju, uginule iz gnijezda??? Ajde jos sad zimi, ali po ljeti neka bude jedan uginuli pa za dva dana je to ziva kuga i kolera, ako se ne makne, a i sad kad je hladno, samo oduzimaju toplinu u gnijezdu ostalima, pogotovo ako je par uginulih...