Kninquin nazalost kokcidioza koja se danas kod nas javlja, nema uopce vise veze sa nacinom i uvjetima drzanja kunica. Vidis i sam, sve kak treba i opet... Ja uopce ne koristim smjesu sa kokcidiostatikom, jer smatram,a i sam sam se uvjerio da je to vise porez na budale, kak se veli.. Cijena dosta veca, a ucinka pitanje dali ima. Ja svojima preventivno dajem trisulfon i nogu rec da sam zadovoljan. Evo neki dan kod nedavno odvohenih mladih, ubacim trisulfon u vodu, mada u zadnjih par tura nisam i sve je proslo u redu. I iduci dan, vidim jednog skupljenog u cosku. Vec sam ga mislio bacit, al reku nek ostane do jutra. Ujutro vec nisam znal uopce koji je to bio, jer su svi normalno pili i jeli. Nisam mogo vjerovat, ali znaci preko noci je doso k sebi. E sad, znaci dao sam im tocno na vrijeme preventivu, doj su jos normalno pili i jeli. I taj kojeg je to malo steplo, e isto popio dan prije trisufon i nis mu nije bilo. Da im nisam na vriheme stavio, kad on vise ne pije i ne hede, bio bi gotov i on,a i pitanje koliko jos drugih.