Ja imam kalifornijske kuniće, hajkom, panonce i mješano hajkom i kalifornijski. i isprobavao sam testirati,od svakih sam odvojio po 12 kom i različito ih hranio, znači jedni su bili na pehrinom programu, jedni na valpovkinom i jedni na čistoj hrani bez peleta. ovi na peletama stari 2.5 mjeseca svi su bili tu negdje na 2.3 kg razlika je bila 100g-200g, a pehrinom hranom sam hranio i ostale kuniće i opet nisam mogao dobiti to što se prica da za manje od 3 mjeseca imaju po 3 kg. A pehrina smjesa za tov ima 17% proteina!!
Rista, zimski mladi, ne po tri kile, nego sa dva i pol mjeseca i vise od tri, s tim da su vidjeli sacicu smjese dnevno...i danas me zove biser,kazem mu po 50 kn za zenke stare dva mjeseca i 150 kn za muskog od tri i pol mjeseca, koji je preko 4 kile tezak i njemu puno,jos si mora razmislit. Da me nazove ponovno i daje neznam koje novce, nebi mu prodao vise jednog kunica... ima pun oglasnik "panonaca i hajkoma", mislim, to je najjednostavnije napisat za bilo kojeg bijelog kunica..