kninquin
Aktivni član
- Tu od
- 11 Svi 2013
- Poruka
- 1,226
Ja se polako bacam na gajbu jednu da napravim. Ovako bila bi 150-50-60. To je ubiti isto kao 1m puta 1m.
Nije isto! ovako ti fali 0,25 kvadrata!
Ja se polako bacam na gajbu jednu da napravim. Ovako bila bi 150-50-60. To je ubiti isto kao 1m puta 1m.
A koje bi bilo dobro da su dimenzije. 1.50 ce sigurno biti
A koje bi bilo dobro da su dimenzije. 1.50 ce sigurno biti
Evo stigla hrana kod mene i ninoslav1000, pa ako je netko zainteresiran imamo i za prodati.
PKS za tov kunića do 50 dana (KU-2) 20/1 ; 16,5% proteina - 2,80 kn/kg
(sadrži novu generaciju kokcidiostatika- salinomicin natrij, karenca 0 dana.)
PKS za tov kunića (KU-1) 20/1, 14% proteina - 2.45 kn/kg
Krivo sam napisao zamjenio ku1 i ku2, ispricavam se!
PKS za tov kunića do 50 dana (KU-1) 20/1 ; 16,5% proteina (sadrži novu generaciju kokcidiostatika-salinocin natrij, karenca 0 dana.) - 2.80 kn/kg
PKS za tov kunića (KU-2) 20/1, 14% proteina - 2.45 kn/kg
Ova Hrana PKS (KU-2) 20/1 14% proteina = to mi se čini malo premalo za tov!
"Klasična Valpovka" za tov kunića sadrži 15% proteina! Tototozg je također pisao da hrani lucernom koja ima 19-20% proteina i, sudeći po njegovim slikama, ima jako dobar prirast!
Ova Hrana PKS (KU-2) 20/1 14% proteina = to mi se čini malo premalo za tov!
"Klasična Valpovka" za tov kunića sadrži 15% proteina! Tototozg je također pisao da hrani lucernom koja ima 19-20% proteina i, sudeći po njegovim slikama, ima jako dobar prirast!
Ja imam kalifornijske kuniće, hajkom, panonce i mješano hajkom i kalifornijski. i isprobavao sam testirati,od svakih sam odvojio po 12 kom i različito ih hranio, znači jedni su bili na pehrinom programu, jedni na valpovkinom i jedni na čistoj hrani bez peleta. ovi na peletama stari 2.5 mjeseca svi su bili tu negdje na 2.3 kg razlika je bila 100g-200g, a pehrinom hranom sam hranio i ostale kuniće i opet nisam mogao dobiti to što se prica da za manje od 3 mjeseca imaju po 3 kg. A pehrina smjesa za tov ima 17% proteina!!
...14-15% mislim da taj 1%ne igra neku ulogu...
20% je vec druga stvar...
Totozog ima odlicnu genetiku kunica pa mu je i prirast odlican...
Kako je netko na forumu rekao postoje panonci i "panonci"...
Po meni 50 i vise posto prirast ovisi o kvaliteti (genetika)kunica,naravno i hrana je bitna...
Ako nema kvalitete nema ni prirasta...
Ja to gledam npr.kao i kad bi izlegao domace pilice zatvorio ih u gajbu dobro hranio i ocekivao da za par tjedana imam pilice za klanje...
Bas i nije moguce zar ne...
Dobar dan svima
Godinama držim domaće kuniće i odlučio sam se prebaciti na panonske pa me zanima ima li tko za prodati 3 ženke i 1 muškog za daljnji rasplod?
Hvala na odgovoru
Ima li slučajno netko neki kontakt od tototozg?