Evo uspjelo mi je slanje slika...
Uglavnom, na prvoj slici je gajba koju sam SAM napravio, pregrađena je na pola pa su u biti "dvije gajbe".
Druga i treća slika su: desno hilla zec i lijevo dvije ženke koje mislim ostaviti za pripust.
Zeca (hilla) sam nabavio od nekog frajeta iz Zlatara prije nekih mjesec dana, super napreduje i sad bi trebal bit star negdje 3 mj i par dana (bar mi je tak frajer rekel da se okotil negdje oko 01.08.)...sad one dvije ženke (moje leglo) su čak i veće od njega, a jučer su bile stare 3 mj, danas sam poklal njihova 3 brata i očišćeni s iznutricama imaju 1,90; 2,00 i 2,10 kg. Mogu se pohvaliti da još nisam imal takav prirast. Starog zeca sam isto zaklal, dobil sam ga od kume, mislim da je bil jako star, jedva sam ga ogulil...zadnju ženku uopće nije htjel poskakati (a stavljal sam mu ju 4 dana za redom), a inače je već triput kotila (on ju je poskakao)... Ova bijela ženka u lijevoj gajbi je ista kao i zec hilla samo ima malo duže uši. Ona je neki mješanac šarca, novozelandskog ili kaj ja znam čega...uvijek mi se zaletio jedan do dva bijela u leglu od prošlog zeca. Sad (za nekih 1,5 mjeseci) ću ju sparit s bijelim hilla zecom i baš me zanima kaj bu ispalo...vjerojatno svi bijeli, a i vidjet ću kak bu to napredovaloi...