Dobro jutro svima evo i mene,pozdrav Johny!
Teškar ti je dobro odgovorio,imam nekog ludog suseda pa nabavlja životinje a nema ćime hranit pa pusti po dvorištu tako je i kuniće,oni su trkali po snijegu i to onako mali, pa razgrču snijeg traže jest i ništa im nije bilo,moj sused ode malo u čuzu pa zečići malo do ženine bašte a moja čerkica uzme meredov za pecanje pa uhvati 4 kom, bolje ona nego psi i ajde tata radi zečinjak, malo pomalo došli na ovo što sad imamo.
Hrvach hvala na odgovoru.
probat ču sad kad je kolinje napraviti to kao kobasicu za probu,ja vjerujem da valja i ako je tak dobro nema potrebe za uljem i svinjskom masti i molim te nemoj me vijat onda se osječam starije.
Moja žena pravi gulaš i zeku ispod folije u peći j..... to je stvarno bolesno dobro,to ona premaže senfom pa raznog povrča pa malo slaninice na sitno pa malo vinčeka, kašikica margarina i na kraju kajmak jaoooo bračoooo nemrem se dići od stola.
A ono šata kažeš za harmoniku bilo bi jako dobro,zeko pod pekom,pod folijom pa kasnije malo črnega i belega vinčeka i bog te veseli,moji su inače od Varaždina doselili vamo,otud sklonost vinu.
Hrvach odi na
www.grupa-as.com(nije reklama) onaj najmanji to sam ja i bit će ti sve jasno