tomislav1986
Aktivni član
- Tu od
- 29 Tra 2017
- Poruka
- 243
Moze,meni se desavalo da okoteKod mene novosti, jedna kalifornija mi se okotila 31. dan i mislim da ima 8 malih, nisam htio puno dirat i zena mi poklonila za rodjendan muzjaka sarca tako da cu imat i njih cistokrvnih na proljece. Ova druga sto je pobacila onog jednog jos uvijek vuce sijeno prema kotilici pa mi nije jasno jel se moze jos uvijek okotit njoj je danas 29. dan od pripusta.
Čisto bijeli ne postoje!! Postoje bjeliši, ali oni nisu čisto bijeli i samo jednom sam imao ženku bjeliša, ostale koljem! Budu malo lakši od ostalih, ali meni još nisu nikad ugibali!!Jel moze netko staviti sliku cisto bijelog sarca ako ima. I jos dal bacaju onda takvi bijeli sa bijelima samo bijele.
Prijatelju, to ti je extremno slabo!, ali dobro, ako ćeš ih križati sa kalifornijom onda je bolje da su lakši! Jedino ako misliš ići na čistokrvno onda pokušaj nabaviti one čija težina odgovara standardu orijaških rasa!5.5 kg
Pravo je fina, dugačka!Da to je ova ženka ( prva slika) malo uža linija na vratu koja nije strašna. ( za par dana bi se trebala kotiti).
Sad se moram ispričati jer stvarno nisam znao da se hrvatski i njemački standard razlikuju!! Nek je sa srećom!Po ovome je on u Hrvatskom standardu jer je iznad 5 kg odnosno 5.5, jedino sto je meni bitno da mali za 3-3.5 mj dostignu tezinu za klanje. Ostalo kako ko voli!