UzgajivaÄ
Član
- Tu od
- 20 Ožu 2012
- Poruka
- 76
Mislim da ko ima imalo očiju i pameti može probrati kvalitetu od šopanja!A moje mišljenje je da svako žive biće,a tako i kunići imaju svaki za sebe priču,i nek uče ljudi i na svojim iskustvima,a smjernice neki im budu od onih za koji procjen da će imati koristi.Dont worry be happy.
uvijek je bila razlika između onih koji imaju kuniće iz gušta i za osobne potrebe i onih kojima je to izvor prihoda svako gleda drugačije iz svog kuta, osobno sam bio kod troje ljudi koje se bave kunićima u mjesec dana i svi oni imaju različitu priču o uzgoju kunića od ishrane,izboru pasmine,higijeni nastambi općenito uzgoja ali mislim da je to ok jer tako jedino možeš skupiti informacije koje te zanimaju a to ovaj forum bi trebao biti izvor informacija
mišljenja sam da će vrijeme pokazati tko je ozbiljan i dal se bavio kunićarstvom iz gušta, iz hobija ili bilo kako ja ga osobno poštivam ali odkad sam na ovom forumu čini mi se da ima foliranata koji su vidjeli kunića samo na slici pa postavljaju pitanja na koja niko normalan nema odgovora. Takve treba zaobić i oni će se sami isfiltrirat)))
jel važno koliko je NC star, ja imam mlade od 1,5 mj. Imam dva različita mužjaka ali ih držim zbog različite krvi.