• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupio sam IMT 533

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Kolega Gajtan bitno da je Hrvatski barjak na sred garaže dok se farba! :icon_super::(y): Sigurno pratite nogomet?

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
Nije Rus sa bapom,na rusu nemam što slagati.U pitanju je motor od Tam-a

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Kolega Gajtan bitno da je Hrvatski barjak na sred garaže dok se farba! :icon_super::(y): Sigurno pratite nogomet?

Kaj je najbolje, ta zastava nema nikakve veze s nogometom, stoji tu obješena od 2011. godine a imala je prakticnu funkciju...

Idemo dalje s radovima.

Anlaser je pocišcen i podmazan kaj sam vec pisal, sad sam ga malo pofarbal, ljepše je vidjeti..

fpT2A.jpg

Postavljen filter za zrak

fprtw.jpg

Postavljena hauba i naljepnice na nju, moram samo još kupiti novi gumeni keder za rub, tak da nebu laprdal lim po limu..

fpu9D.jpg

Novi nehrđajuci šarafi za haubu

fp21h.jpg

Nove ruckice/zatvaraci

fpbxb.jpg

Ovako to sad izgleda:

fplYG.jpg

fp3Ut.jpg

Znacka na celo

fpwOr.jpg

Lampe i tablica

fpKz9.jpg

I kutija za alat, nisam baš oduševljen s njom ali kad nije bolja, dobra bu kakva je..

fpO7P.jpg

Posljednje uređivanje:

ziggysb

Novi član
Tu od
23 Srp 2018
Poruka
2
Pre pre dobar posao, svaka čast!!

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Ne stižem baš, gužva je s drugim poslovima pa malo šteka proizvodnja...

Ovo je materijal, odnosno veci dio materijala za struju, verovali ili ne preko 100 eura je ovo kaj vidite na slici:

fCrRy.jpg

fCVXJ.jpg

Brave, skupe ali dobre...

fCbnp.jpg

Prednje lampe i ove plasticne baze od žmigavaca su namontirane

fClwx.jpg

Ovu led radnu lampu sam stavil

fCmo8.jpg

Razvuceni su svi kablovi, osim kaj mi je napred sfalilo oko pola metra kabla za jednu stranu, ali to bum kupil sad jedan dan kad stignem. I onda se samo ceka meštra da to sve pospoji na hrpu.. E da, još moram ugraditi sklopku koja bude prekidala masu, onak kak ima Zetor.

fC3ZY.jpg

E da, i polocice sam malo pocistil:

fCKVe.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Kaj nisi Kupil PAL kontakt bravu jer sigurno je bolja od ove.

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Po mojim saznanjima ove su se jako dobro pokazale, tak da nisam niš drugo tražil, odmah sam tražil baš te, iako su cak i stare brave koje su bile gore ispravne. Nisam ih htel vracati, budem ih spremil, možda zatrebaju

ziggysb

Novi član
Tu od
23 Srp 2018
Poruka
2
Ja se dvoumim ako krenem u bojanje u par nijansi..

Možda kao i Fergie original :)
596e2ad01568e35dc2e4171229b8b07c.jpg
203d87e7aa23a42040bf005a73c724bc.jpg
d41fb8c089581230ef4ba8b13b79a229.jpg
dad57294823d113f159c16b743f747f7.jpg

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Po mojim saznanjima ove su se jako dobro pokazale, tak da nisam niš drugo tražil, odmah sam tražil baš te, iako su cak i stare brave koje su bile gore ispravne. Nisam ih htel vracati, budem ih spremil, možda zatrebaju

jesu to pecho brave ja ju imam na 539 ravnih 5 godina .
Gdje si kupio.

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Da, Pecho, navodno ih u Samoboru delaju, meni su se jako dobre pokazale a veli mi i ovaj di sam uzel da nikad još za njih nije imal reklamacije. Veli da ih manje prodaju jer ljudi radije uzimaju turske koje se raspadnu neki put odmah nakon par dana..

Kaj se tice farbe, meni se nekak najviše sviđaju kombinacije slicne originalnome, sad naravno nijanse se razlikuju..

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
da prepoznao ju ja ju bezveze kupio i na kraju odlična

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Gajtan, 100 eura te koštala kompletna instalacija za 533, bez akumulatora?

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Malo je više od 100 eura, lampe samo prednje( zadnje sam kupil prije Saturnusove, ne znam sad tocno cifru, 70ak kuna ako se ne varam...), žmigavci, brave, kutije, kontrolka, prekidac za radnu lampu, radna lampa,taster za trubu, prekidac za žmigavce, dve balonke, glavni kabel od osiguraca do kutija 5x1,5, od kutije(koja je na sicu) do zadnjih lampi iza 3x1,5, napred od kutije do lampi isto 5x1,5. I još sam uzel 10ak metara 1x1,5.

Nisam kupoval onu takozvanu originalnu instalaciju jer to nije baš bog zna kaj...

Sve ostalo imam doma, kleme i debeli kablovi, grijac, štop šalter, kutije za osigurace... I novi akumulator imam od onog ferka prije.

Inace da napraviš sve kak bog zapoveda oko 1000 kuna ti je materijal bez akumulatora. Za 558 sam platil još više jer je išel novi alternator i anlaser. To je dodatno uvecalo cifru za nekih 1600 kuna.

Posljednje uređivanje:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Vjerojatno će i kod mene biti nesto slično kao kod tebe, čak i vrlo opširnije, pa me zanima otprilike cifra.

Najnoviji postovi

Na vrh