• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupio sam IMT 533

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Malo da se ne zaboravi tema..

4VCfD.jpg

4VZAb.jpg

4VcDG.jpg

4VDlt.jpg

4VFNr.jpg

42Wy9.jpg

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Da privedemo i ovu temu kraju..

Jucer i prekjucer se radila struja:

4iM2y.jpg

4iXtj.jpg

4iYEJ.jpg

Danas je sve završeno:

4i61p.jpg

4iLxx.jpg

4ipv8.jpg

4i9UY.jpg

I odmah sam ga danas malo zapregnul da probamo u radu, sve radi ko metak:

4iEOe.jpg

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Gajtan vrhunski ti pritisak ulja u motoru! ;) Nego za kaj ti služi ona ručica crvena kod puljke za gašenje? I to su 12.4-28 gume stražnje?

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Cak je malo i visok pritisak, ali kad se ugrije onda je normalan. Ta crvena rucica je zapravo sklopka preko koje iskljucim komplet struju na traktoru. Na primjer kad duže stoji da ne bi kakav štakor pojel kablove ili nešto pa da ne bi došlo do požara. Gume su 12.4 s cim nisam baš oduševljen ali kaj mogu tak sam ga kupio.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Koja je mana 12.4 guma?

Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Original su 11.2, ove 12.4 su vece. Teoretski bi trebalo biti vece opterecenje zbog toga ali meni to toliko niti ne igra ulogu s obzirom da ja nemam teških poslova, uglavnom delam s njim poslove oko pripreme sijena, košnja, okretanje, skupljanje, tu i tamo baliranje s welgericom ap41.... Nemam oranja, tanjuranja i slicnih težih poslova

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Znam da su veće.
Kažeš da nisi oduševljen, zašto?

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Gore sam ti napisal, veci krug, odnosno krak, vece opterecenje, odnosno manje snage. Inace sam uvijek za original koliko je god to moguce pa tak i s gumama.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Napisao si da radiš lake poslove s njim, onda ne vidim zašto je to tolika mana.
Koliko može biti brži na cesti s tim većim gumama?

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Dosta je brži osjeti se vozio sam jedan 39.
Sebi cu ja kasnije 12 gume stavit jer ionako su lagani traktori bolji je s širim gumama

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,437
Dosta je brži osjeti se vozio sam jedan 39.
Sebi cu ja kasnije 12 gume stavit jer ionako su lagani traktori bolji je s širim gumama

Kad nosi neki teret iza recimo rasipac ili tako neki slicni stroj po blatu ide ko metak.. Moj 549 je mene ugodno iznenadio sa tim gumama i nosećim strojevima po blatu, a za transport sa jednoosovinkom nisam baš jako zadovoljan ide on al mu fali onog šusa kojeg ima sa 12.4 gumama. No tema je gajtanova o njegovom 533 pa necu vise pisat jer bi mogal o svakom poslu s koji sam radio s 12.4 i 13.6 gumama na njemu pisat litanije :/

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Napisao si da radiš lake poslove s njim, onda ne vidim zašto je to tolika mana.
Koliko može biti brži na cesti s tim većim gumama?
4% ili 1 km/h na 25km/h.

Najnoviji postovi

Na vrh