• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupiti Zetor ili ne??

• Temu pokrenuo mali seljak
  • Datum prvog posta
J

jokapz

Guest
Re: kupiti zetor ili ne

Sve čestitke na kupnji... Nek te dobro služi..
I naravno nadamo se :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

M

mali seljak

Guest

jokapz ja ga idem zaliti u tvoju županiju u zlatnu dolinu ako si negdije blizu imaš pićence ja dolazim iz brodsko poosavske županije
to vredi za druge forumaše koji se zateknu tamo do mraka šifra zlatna dolina

J

jokapz

Guest

Oky dogovoreno ak budem imo vremena doletim....

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

Čestitka i neka te dobro služi. Kabina mu je super, dobro izolirana :shock:

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
750

E svaka čast na kupnji, nego možeš li dati malo informacija

M

mali seljak

Guest

odgovrri ali po redu 1. za abrkili iz nove kapele kada ideš u novu gradišku prođeš pored moje kuće he he he bila je dodra janjetina za klaru ja sam iz v....e ok sada znaš asada 2 . odgovor traktorić nema nikakvih dodataka osi što se prednji pogon uključuje da prekidač a ne nekom polugom i to bih volio da nije tako ali šta je tu je nema klimu dođe 2000 E nema gramerovo sjedalo ima samo prazan rezervar ima nekakav jebeni dodatni hladnjak još nisam niskužio za čega što i služi ali za moje potrebe i ovo je dovoljno

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

mali seljak kaže:
odgovrri ali po redu 1. za abrkili iz nove kapele kada ideš u novu gradišku prođeš pored moje kuće he he he bila je dodra janjetina za klaru ja sam iz v....e ok sada znaš asada 2 . odgovor traktorić nema nikakvih dodataka osi što se prednji pogon uključuje da prekidač a ne nekom polugom i to bih volio da nije tako ali šta je tu je nema klimu dođe 2000 E nema gramerovo sjedalo ima samo prazan rezervar ima nekakav jebeni dodatni hladnjak još nisam niskužio za čega što i služi ali za moje potrebe i ovo je dovoljno

Hm, te dvije stvari si svakao trebao uzeti, klimu i gramera, jer razlika je nebo i zemlja s tim.

M

mali seljak

Guest

odgovor za maria što se tiče klime ja se ne bavim stočarstvom nemam niti jedne bale sijena ali 2000E je 2000E za sijedalo to sam već jednom pisao neće ga posebno montirati navodno da košta 8000 kuna
za susjeda iz nove kapele gdije je tvoja kuća može orijentaciono u šiframa

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932

komšo,imaš privatnu poruku..pogledaj u gornjem lijevom kutu ekrana.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

Kakve veze ima to sa stočarstvom, klima uvjek dobro dodje. :D

M

mali seljak

Guest

nisam rekao da nije ali to su mi skoro nove tanjurače kapelac nisi mi odgovorio na moje pitanje

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272

mali seljak, sretno sa novom pilom i neka te dobro služi :)

M

mali seljak

Guest

hvala zasada se samo vozam okolo i malo radim sa cisternom tek ima 20 sati radnih

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,572

pa moraš prvo neznam kolko sati napravit?

B

Bobo

Guest

Zavisi je li motor razradjen u tvornici ili nije... Za zetora ne znam, no IMT se razradjuje od 50 do 100 radnih sati, s tim da ga svakih 10 sati kratkotrajno opteretis. Npr, ja sam svakih 10 sati isao s tanjuracama i napravio 2-3 traga po vocnjaku i kuci...

Kako bi to bilo da das 100 000€za novi traktor od 180-220ks i da ga moras 100 sati razradjivati i tjerati na dotezanej glave? Cim ti novi JD stigne u dvoriste, plug na njega i u jesensko oranje bez problema...

M

mali seljak

Guest

neki kažu oko 70 sati valjda će se razraditi do sjetve pšenice

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894