Re: kupiti zetor ili ne
mali seljak kaže:
jebiga još neznam koji bih uzeo plug tražim v&n sl 850 ali ga nema u pola hrvatske tajje 10 i 12" može se štelati a ovi mi tipovi vele uzmi v&n 950 a on je 12 14 16 štela se ovdije jedan tip ima takvog zetora i taj veći plug pa kada ore težu zemlju skida jednu brazdu a ja neću biti lud kupiti novi traktor i novi plug i skidati i stavljati jednu brazdu
950 plug je za 100 konjića, da normalno radi
opet ja moram reagirat, u križevcima kod ferenčaka ima plug v&n mislim 850 koji je bio samo na natjecanju i cjena mu je oko 13000kn trobrazni, ja sam ga vidio , uzmi si ga.
što se tiče cjena, isto je na sajmu i poslje i prije njega, taj popust daju i inače, a neki iber popust dobite za gotovini koju niko nema :|
popust od 1500 eura je čistam ok, kaj bi bilo da nema popusta, tu svi briju na nekakve popusta ma kaj god, dobite ko i inače ako uopče postoji, oni svoju maržu neče smanjit, samo je napuhana pa ima malo mjsta da vam idu na ruku, ja ne bi preporučio čekanje jer ipak te sajamske cjene imaju rok od tjedan dana iza sajma a dalje je sve isto.
cjena za zetora 7441 od 30000 eura je previše, za tu cjenu dobiš moj masey bez klime 100 konja i sva oprema