Re: kupiti zetor ili ne
Bobo kaže:
mali seljak kaže:
ali nije novi pa nema kapitalnih nazad
On i govori o novom Masseyu... Novi MF kao sto je Bogec kupio 95Ks kosta 32500€... NEMA TOG ZETORA! za 30 000€koliko cijene zetora, dobijes takav MF, ali bez klime
hmmmmmmmm kakvih 95 konja, na motoru je pločica i piše 74,5kw, a na papirima 72kw, oko 4500 kubika, tako da je po uloženo dobiveno najjači motor za te novce i to dobar motor.
dok sam se raspitivao za agrofarma i same explorer sa opremom koju ima masey ispali bi me podosta skuplji i to podosta, a na maseyu sam dobio zabadava utege i hi shift mjenjač koji nije bio u ponudi, naime ja sam tražio osnovni model a dobio super stvar sa opremom
znači moj masey sa svim me je došao 32500 +pdv, i što je najbitnije sve je ispoštivano do zadnjeg detalja, nisam imao nikakvu primjedbu, a nemam ju niti sad
što se tiče zetora bilo je tu problema oko snage traktora, podosta je to več bila javna rasprava oko toga jer stalno mjenjaju oznake da bi ljudima rekli jedno a na papirima drugo, tako da ipak malo taj dio treba pripazit, inače je zetor jako dobar traktor, naravno kad ga i ja imam