• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupiti Zetor ili ne??

• Temu pokrenuo mali seljak
  • Datum prvog posta
R

Rakovica 65

Guest
Re: kupiti zetor ili ne

Zetor je stroj kupi njega.....!

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276

Bobo kaže:
mali seljak kaže:
ali nije novi pa nema kapitalnih nazad

On i govori o novom Masseyu... Novi MF kao sto je Bogec kupio 95Ks kosta 32500€... NEMA TOG ZETORA! za 30 000€koliko cijene zetora, dobijes takav MF, ali bez klime ;)

hmmmmmmmm kakvih 95 konja, na motoru je pločica i piše 74,5kw, a na papirima 72kw, oko 4500 kubika, tako da je po uloženo dobiveno najjači motor za te novce i to dobar motor.

dok sam se raspitivao za agrofarma i same explorer sa opremom koju ima masey ispali bi me podosta skuplji i to podosta, a na maseyu sam dobio zabadava utege i hi shift mjenjač koji nije bio u ponudi, naime ja sam tražio osnovni model a dobio super stvar sa opremom

znači moj masey sa svim me je došao 32500 +pdv, i što je najbitnije sve je ispoštivano do zadnjeg detalja, nisam imao nikakvu primjedbu, a nemam ju niti sad

što se tiče zetora bilo je tu problema oko snage traktora, podosta je to več bila javna rasprava oko toga jer stalno mjenjaju oznake da bi ljudima rekli jedno a na papirima drugo, tako da ipak malo taj dio treba pripazit, inače je zetor jako dobar traktor, naravno kad ga i ja imam :D :D

M

mali seljak

Guest

izgleda da će mali zetorčić prema slavoniji !!!!!!!!!!! ???????????? joJJJJJJ

M

mali seljak

Guest

da se javi da sam stigao i ja ai zetor ja sa mora voda super samo malo slana uopće nije za praviti gemišt a i zetor novi je stigao u dvorište 7441.12 baš kada sam išao na more taj dan pa nisam se stigao javiti samo smo ga dobro dobro zalili a i brkove omastili

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894

Čestitke kod kupnje Zetora..
čekamo i par slikica ;)

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840

Kontam kaže:
Ha ha, zašto mislilte da su pretjerali? Zato što Vi imate neku svemirsku zapadnu i ne možete potući taj rezultat? :) Ne bi oni smjeli tako javno sa tim podacima da nisu istiniti. Piše i zašto su tako uspješni. :roll:

180cm zahvata-1.26h/Ha za frezu je prosjecna 4.4km/h bez uracunatog vremena za okretanje. Dakle njivu od 20Ha ce mozda i obraditi za 20x1.26=25 sati, ali sve manje ce trebati kudikamo vise po hektaru. Pa cuj, ako zakacis 180 cm frezu na 100ks traktor moze se i letiti njivom sa 7km/h, ali je druga stvar kako ce ta njiva izgledati nakon tog pretrcavanja. Sve je to marketing.

M

mali seljak

Guest

slike će biti sutra nisam ja toliko informatički pismen pa će mi jedna moja sestrična to spojiti sa računalom paće to biti sutra

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276

ŠANANA IMT 565 kaže:
Čestitam!

također

danas sam prolazio pokraj zetorovog servisa i skladišta, ijuuuuuu kolko traktora tam stoji novih, samo čekaju kupce, sigurno ih je 50 komada

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,572

Sesva kaže:
daj poslikaj zekana !!

Izumitalju malo čitaj, nemoj samo pisat:
ovo je napiso mali seljak:
slike će biti sutra nisam ja toliko informatički pismen pa će mi jedna moja sestrična to spojiti sa računalom paće to biti sutra

S

Sesva

Guest

Pa prosla su vec dva dnaa od kad je to reko !!

Taj isto slika ko i ja , ja jos cak i bolje !

M

mali seljak

Guest

Evo konačno par slika!

P8210155.jpg

P8210151.jpg

P8210156.jpg

P8210158.jpg

P8220161.jpg

P8220163.jpg

P8220165.jpg

P8220166.jpg

P8220167.jpg

P8220168.jpg

P8220170.jpg

Koga zanima neka gleda.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939

LIjepo. :D
Čestitke na kupnji :D :D

Daj reci nekaj o njemu, kaj ima.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,572

jao kolko mi se svidio taj traktor!!!!!!!!
Nemogu opisat koliko je ljep!!!!!!!!!!
da mi je jedan :supris: :supris: :supris: :supris: :supris: :supris: :supris: :supris: :supris: :supris:

S

Sesva

Guest

Sve odlicno ..... !!!

Svaka cast na kupnji , nadam se da ce ti dobro radit i da ce te dobro sluzit !!

Daj si nađi neko blato da ga krstis !!

Na vrh