• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupnja leđnog atomizera

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,042
I taj nije Rumunjski isto ti je Kinez. Možda čak isti motor u malo drugačijoj plastici.

O pumpi za škropivo da ne zaboravim. Povezana je spojkom na radilicu motora. Rotor joj je od loše plastike, ima jedan semering i lager. Hladi ju tekučina, škropivo. Čim ostane bez hlađenja, za cca par sekundi se rotor pregrije i postane čvarak. To je moje iskustvo s njom. Poslije sam ja sebi izradio rotor od pertinaksa, ovdje na forumu sam to negdje pokazao sve. Lakše bi mi bilo nači slike na računalu, nego sad preko moba tražiti u temi s raspravom. Ako bude trebalo budem našao i ponovio ali ne sad odmah.

O tim motornim prskalicama, atomizerima, made in Kina, jer sve takve su to. Može služiti, ali ne u reklamiranim performansama. Ja sam ih imao 4 kom. Od kvarova pamtim prisilnu zamjenu fergazera, izlijetanje sviječice u radu iz navoja iza glave, zamjenu unutrašnje "cinšpule s elektronikom", spomenuto rastapanje pumpe za škropivo, s zamjenom semeringa i ležaja i na kraju ne baš kvalitetna slavina za škropivo.
Đojstik koja ga ima je lijep, ugodan i praktičan.
I zaboravio sam, nemoguče je kvalitetno zabrtviti poklopac rezervoara za škropivo, jako je šlampavo složen na svima, ja sam navoj mazao sa tovat masti, Lis 2.

Uglavnom radi svaka u vinogradu kao metak, u voćnjaku vrhove krošnji dosegla bude samo ona koja ima pumpu.

Probajte sa talijanskom Cifareli, tako nekako se zove, nije skupa kao štil ili možda i je...

Koliko para toliko muzike dobivamo.

Najnoviji postovi

Na vrh