Cabage u istom smo položaju i ja sam kaparisao sad imam novac za isplatiti a nemogu to kupiti tj. prepisati zbog neki zakona koji su po meni nebitni jer prodavac će uvijek prodati onom tko da više a što će tu agencija napraviti --neznam.cabage kaže:Situacija je sasvim smiješna. Još tamo u prosincu sam dogovorio s čovjekom jednu zemlju. Prekjučer mi došli novci i sad ja to ne mogu kupiti, a treba mi ko oko u glavi.
Smiješno da . Ovo je kao bajka. Da ne povjeruješ sam sebi što nam čine. :lol:TOMY kaže:Smiješno cabage. Agencija je tu od 01.01. samo sto nitko u toj agenciji jos ne radi. Nema više slobode znači. Imate negdje na netu zakon o toj Agenciji i koje su joj zadaće i ciljevi. Nitko nikad nije dozivio u Hrvatskoj da nemoze kupiti zemljište koje hoce.
cabage kaže:Ma stvar je u tome da je čovjek od kojeg bih to kupio priločno star i još k tome nestrpljiv, a zemlja mi treba ko suho zlato. Ja sam i s jednu stranu i drugu stranu, a ima jedan koji bi mi se ugurao iz inata. Navodnjavanje mi je pripremljeno za zemlju do, tako da bi i kupovinom ove imao u komadu za navodnjavanje 3 hektara. Nije zanemarivo.
Ja nemam prebivalište u opčini u kojoj je zemlja, a agencija će zemlju prodati najpovoljnijem ponuđaču. A ovaj drugi ima dobre veze u toj opčini i dosta je veliki stočar. Ja sam vlasniku obečao 6 somova eura za hektar zemlje, ali štos je u tome da mu to ne dam ako ne mogu prepisati zemlju na sebe. Još ostanem bez love na kraju.