daniel2356
Član
- Tu od
- 14 Svi 2009
- Poruka
- 550
e sad mene zanima, ja sam kupio jutro zemlje u 2009, al nisam još odnio ugovor u gruntovnicu, zaboravio sam potpuno, ako sad odnesem, jel bude to vrijedilo?
ja mislim da nebi smel imati problema,ak je datum na ugovoru od prošle godine,jer sam i ja ovo zadnje kaj sem kupil bilo je 31.12.2009. 8)daniel2356 kaže:e sad mene zanima, ja sam kupio jutro zemlje u 2009, al nisam još odnio ugovor u gruntovnicu, zaboravio sam potpuno, ako sad odnesem, jel bude to vrijedilo?
Firme nisu vlasnici zemlje, samo ju imaju u koncesiju. Ona je i dalje državna.Smiljan kaže:Oprosti, ali sto je to dobro zamisljeno? Glavna ideja je da se sprijeci masovna prodaja zemlje strancima kad udjemo u EU, a "zaboravilo se" (namjerno u navodnicima) da je vecina zemlje u velikim komadima u firmama tako da se uredno kupoprodajom firme kupuje i njeno vlasnistvo. Ovo kako su oni zamislili ce samo otezavati malima i da prodaju i da kupe. Rezultat ce biti hrpa novih zaposlenika u agenciji (na drzavnoj i lokalnoj razini), spor i skupi proces itd itd itd
Puuuno problema, a ja osobno ne vidim prednosti. Cijenio bih prosvjetljenje
Nazalost, sve ovo sto se sada govori su stvari koje su bile jasne svakome tko je pred godinu dana procitao zakon. (opaska: zakon je donesen u predbozicno vrijeme lani, u hitnoj proceduri, zajedno sa zakonom o golfu. Pametnome dosta.
Jel se Bozeku stuca ... . )
daniel2356 kaže:Firme nisu vlasnici zemlje, samo ju imaju u koncesiju. Ona je i dalje državna.Smiljan kaže:Oprosti, ali sto je to dobro zamisljeno? Glavna ideja je da se sprijeci masovna prodaja zemlje strancima kad udjemo u EU, a "zaboravilo se" (namjerno u navodnicima) da je vecina zemlje u velikim komadima u firmama tako da se uredno kupoprodajom firme kupuje i njeno vlasnistvo. Ovo kako su oni zamislili ce samo otezavati malima i da prodaju i da kupe. Rezultat ce biti hrpa novih zaposlenika u agenciji (na drzavnoj i lokalnoj razini), spor i skupi proces itd itd itd
Puuuno problema, a ja osobno ne vidim prednosti. Cijenio bih prosvjetljenje
Nazalost, sve ovo sto se sada govori su stvari koje su bile jasne svakome tko je pred godinu dana procitao zakon. (opaska: zakon je donesen u predbozicno vrijeme lani, u hitnoj proceduri, zajedno sa zakonom o golfu. Pametnome dosta.
Jel se Bozeku stuca ... . )