• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kverneland plugovi

• Temu pokrenuo kingletic
  • Datum prvog posta

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Pitam zato jer sam ja napravil utege za prednje kotače, koji su bili montirani iznutra, tak da se nisu ni vidli.
Kad sam razkupusal prednji kraj (radi ugradnje prednjeg pogona), prodal sam utege u okolicu Zadra.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Gledam ga dugo već... Možda se i kaj izrodi iz ovoga... :) A cijena je-koliko para,toliko muzike! :)

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Upravo radi tog pluga sam i prodaval svog KV-a,i kad sam ga prodal,ovaj je nestal s oglasa. Sad se neki dan opet pojavil,moral ga budem ići pogledati. Rekel sam već da i duplo jeftiniji plug napravi isti posao,ali ovaj je krasan,bar na slikama...

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Ja izludim kad vidim ovako izokrenute slike,odmah me glava zaboli.

Za te novce mora bit čudo od pluga s dvije brazde, nekako mi djeluje da je u teškom terenu radio pošto su nekako čudno lemeši poderani i vidi se na drugoj brazdi nekako predplužnjak nazad popigan.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Povučeš sliku na desktop,i okreneš ju u pregledniku...
A taj plug i je čudo,a lemeši su normalno poderani,isto kak i na mojem,a i nosač pretplužnjaka je tvornički popigan.
Pa imal sam ja (i prodal) još skuplji plug,tako da svaka roba ima svog kupca...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Gogo, daj reci koja je fora s tim mijenjanjem plugova?
Svaki plug kojeg si kupil je bil dobar, ali si ga i prodal dalje..
Iskreno, ja nebi imal volje biti stalno na oglasnicima i traziti svake godine drugi plug, dok bi kupil jednog pravog oral bi s njim dok se nebi raspal..

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Gogo je igrač malo jači ;), ne brini ti ne bi on prodavao plugove da se to njemu ne isplati :).

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Čemu plač? :)

Rado bi jednog takvog ali sada teško ostvarivo. :mad::
Kad sam kupoval plug za zetora imal sam novce ali sam se dal nagovoriti na nešta drugo, a sad nejde baš po planu.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Gogo, daj reci koja je fora s tim mijenjanjem plugova?
Svaki plug kojeg si kupil je bil dobar, ali si ga i prodal dalje..
Iskreno, ja nebi imal volje biti stalno na oglasnicima i traziti svake godine drugi plug, dok bi kupil jednog pravog oral bi s njim dok se nebi raspal..

Pa svaki je dobar,ali uvijek postoji bolje... :)
Gle - ja živim od poljoprivrede,i važno mi je da imam dobar stroj i odradim posao s njim. Na prodaji plugova ili traktora nisam Bog zna kaj zaradil,niti mi je to bio cilj. Svatko hvali ono kaj ima,svatko veli da je njegovo najbolje,jedini način da vidiš kaj valja jest da sam probaš,na vlastiti rizik,i utvrdiš kaj ti paše. Do sad mi se svako mijenjanje strojeva isplatilo,jer sam nekaj naučil,i nije mi žal...

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Točno tako. A ja imam volje visjet na oglasnicima,sjesti u auto i vozit se okolo kad god imam vremena. Svašta čovjek vidi,čuje i nauči.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Kaj mislite o ovom plugu?

upload images free

uploading pictures

Išao sam ga vidjeti danas,nije poderan ni 10%,u super je stanju,noviji je model nego onaj kojeg sam imao i neke stvari ima bolje riješene,sve je na svom mjestu,samo je visok 70cm.
Ja 100% znam da se neće štopati u nikakvoj kukuruzovini,ali ljudi se toga boje,i teško se takav plug proda... Sad sam u velikoj dilemi...

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Točno,,čim čuju za visinu ,i razmak ,,,odmah zajavču ,,to se bu štopalo,zato i kupujemo višlji.A nisu ga ni probali,ali to tak ide kod nas...

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Gogo, a ti kupuješ stroj da radiš s njim ili da ga preprodaš? :(grin):

Takve kod nas ne zovu poljoprivrednik nego mašetar :(wasntme):

Ja da imam novce, oral bi kod mene 20 godina, a ne pol sezone :8):

Najnoviji postovi

Na vrh