• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lamborghini

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Susjed je kod njih uzimao isto lamborghini crono i isto ga je dugo čekao koliko ja znam.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Danas gledam ponudu od lamba 115 mjenjač hi lo s 4 brzine.
To sigurano od fiata ugrađuju

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Bitno da ste vi uplatili novce. To je živa glupost da se dopušta da se toliko čeka. Eventualno do 3 mjeseca ovo sve preko toga je zajebavanje mušterija ili njihova nesposobnost.

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
540
Dok se ne zalite necete nista ni postici. Obratite se vi udruzi za zastitu potrosaca lijepo, raspitajte se kolike su kamate i po kojim uvijetim ste kupili traktor te o svojim pravima. I malo preko odvjetnika pozvati ih par puta da se to ubrza...

Mene to uzasno raspizdi kad ae novci obicnih ljudi koriste a njima se ne isporuci roba...

Slavko NG

Novi član
Tu od
25 Lis 2019
Poruka
21
Ako se žalimo,moramo pismenim putem, rok za odgovor na žalbu je 30 dana, pa onda mirenje, a kako kod nas to traje znaci minimalno još 6 mjeseci...jbg, šuti i trpi...

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Pa šta kažu zašto nisu već isporučili traktor ? Sigurno je sad izgovor corona ?

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
540
Kuzim te, ali bas zato sto sutimo na sve i svasta tako nam onda i je.

Mislim sramotno je to da se to tako radi kao da se radi o par tisuca kuna , pa ajde nema veze...a to je onak veca investicija svakog opga u osnovno sredstvo kojim se posao tj dodatna vrijednosts nanopgu stvara.

Slavko NG

Novi član
Tu od
25 Lis 2019
Poruka
21
Pa šta kažu zašto nisu već isporučili traktor ? Sigurno je sad izgovor corona ?
Najprije bio potres u Turskoj, sad corona, avans za traktor uplaćen 05.10.2019. Rok isporuke 45-120 dana, prije ovog svega je rok istekao,izgovora svakakvih, čak i ljutnje što se pita, sad trenutno razlog da se ne može naći prevoz

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Sreča u nesreći da nisu tražili cijeli iznos. Neznam šta reći osim da treba bježati od takvih neozbiljnih trgovaca. je*eš to kad ti moraš za svoje gotove novce moliti da ti nešta prodaju. Ako ih tužiš, nevalja, ako šutiš, opet nevalja. Takvih gluposti valjda ima samo u našoj državi.

Slavko NG

Novi član
Tu od
25 Lis 2019
Poruka
21
Treba zakonom ukinuti davanje avansa, onda bi bila druga priča,...a ne znam šta da kažem, sezona krenula, a nema se sa čim raditi...

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Potres u Turskoj?
Pa o kojem je modelu riječ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Aha, turski Dorado.
Ne čudim se roku isporuke. Egzotični model.

Najnoviji postovi

Na vrh