Mučim se s hidraulikom i dizanjem priključaka. Ispustio ulje iz getribe i očišćen je filtar, jako je bil prljav ma koma jedna. Stavio novo ulje prema preporuci mehaničara koji servisira same i DF grupaciju. I onda je dizal ruke traktor bez problema na štam gasu. vozil gnoj sa rastepačem i nisam ruke koristil i evo vraga opet neki čudan zvuk iz predjela filtera i ne diže više ruke. Opet sam ispustil ulje, očistil filtar, neka dva komadića plastike kao da bi bili sa kante od ulja, onaj prsten sigurnosni koji pukne kad prvi put otvorim kantu...no to nije razlog da nebi bilo protoka jer je filter bio čist. kak su ti plavi komadići plastike nutra došli, samo nebo zna... možda i sabotaža jer ima jako usku cijev za ulijevanje ulja, a da bi to palo samo nutra. Kad sam to napravil, diže ruke milina, oral 5 sati u komadu ko manga, i opet počelo štekati, hidraulika zuji i cuka, impulsno podiže, da sad probam kad je ulje gusto, vjerojatno nebi digla... neznam u čemu je problem
Da li je negdje u sistemu između getribe i filtera još te plastike? ispred filtera je koliko sam vidio neka kocka, da li to trebam skinuti i rasipati? ili je možda nešto treće?
Mehaničar mi sugeriral da probam skinuti usis sa hidro pumpe i s kompresorom puhnem nutra u cijev da potera u rikverc ak je nekaj...
Neka ideja kaj bi to moglo biti? pa nemrem stalno skidati filter..... i vaditi ulje....