• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Landini

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Evo da iskoristim priliku i pohvalim kolegu švarca, poslao mi je korisnički priručnik za mog Powerfarma.

Hvala još jednom!

Odmah da pitam, da li je ručica hidraulične komande za stražnje izlaze ona koja je odmah desno do sjedala samo jednoradna ili može biti i dvoradna? ona druga je dvoradna. Imam panex 180 malčer na ruci pa bi trebal dvije dvoradne komande. Inače ako je jedna jednoradna onda na izlasku iz brazde moram uz dizanje hidraulike uvijek dizati malčer jer je preko jednoradne kiper komande slobodan protok ulja.

Dvoradnu komandu bi koristio za pomak malčera nutra-van

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Zvijer, nema šta 👌
Možda je i vlasnik na forumu

Prilozi

• IMG-a58de7e85bd73fd702643a8e6417080d-V.jpg
    IMG-a58de7e85bd73fd702643a8e6417080d-V.jpg
    81.3 KB · Pregleda: 64
  • IMG-48ea73263c3720229e0ed0b54da763f5-V.jpg
    IMG-48ea73263c3720229e0ed0b54da763f5-V.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 62
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam danas bil u jednom pregovoru, 2000godina, 2800 i nekaj sati, neznam točno, stoji već 6 godina. Ostal bez brzina i nije nikad slagn više. E sad, meni tak nekaj netreba, ali mi je primamljiv.

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Da li ima netko prodati prednju felgu za mog landinija 24", trenutno imam profil gume na njoj 280/85R24?
Malo je jedna popigana i u cestovnim brzinama nije ugodno voziti traktor

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Da li ima netko prodati prednju felgu za mog landinija 24", trenutno imam profil gume na njoj 280/85R24?
Malo je jedna popigana i u cestovnim brzinama nije ugodno voziti traktor
Pa daj ju popraviti, ak nije jako, da se to izravati...

U Humu na sutli. Upravo se vozi šuder snjim i ne gasi se.
Kak sad se vozi s njim a stoji vec 6 god....ostao bez brzina? Ili nije to taj?

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Mučim se s hidraulikom i dizanjem priključaka. Ispustio ulje iz getribe i očišćen je filtar, jako je bil prljav ma koma jedna. Stavio novo ulje prema preporuci mehaničara koji servisira same i DF grupaciju. I onda je dizal ruke traktor bez problema na štam gasu. vozil gnoj sa rastepačem i nisam ruke koristil i evo vraga opet neki čudan zvuk iz predjela filtera i ne diže više ruke. Opet sam ispustil ulje, očistil filtar, neka dva komadića plastike kao da bi bili sa kante od ulja, onaj prsten sigurnosni koji pukne kad prvi put otvorim kantu...no to nije razlog da nebi bilo protoka jer je filter bio čist. kak su ti plavi komadići plastike nutra došli, samo nebo zna... možda i sabotaža jer ima jako usku cijev za ulijevanje ulja, a da bi to palo samo nutra. Kad sam to napravil, diže ruke milina, oral 5 sati u komadu ko manga, i opet počelo štekati, hidraulika zuji i cuka, impulsno podiže, da sad probam kad je ulje gusto, vjerojatno nebi digla... neznam u čemu je problem

Da li je negdje u sistemu između getribe i filtera još te plastike? ispred filtera je koliko sam vidio neka kocka, da li to trebam skinuti i rasipati? ili je možda nešto treće?

Mehaničar mi sugeriral da probam skinuti usis sa hidro pumpe i s kompresorom puhnem nutra u cijev da potera u rikverc ak je nekaj...

Neka ideja kaj bi to moglo biti? pa nemrem stalno skidati filter..... i vaditi ulje....

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Mozda ti je pumpa nastradala od te plastike. .

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh