Muha jel to taj antikorozin? Limar je nekaj namazal na debelo, nisam bas tu stručnjakKad sam ja kital felge od ZJ.a rekli su da kit nesme na traktor....
Nadam se da si spojeve prešel antikorozinom (i to ne onom vodicom več pravim antikorozinom) i nakon toga obavezno diht masa.....onda bu bez brige trajalo godinama
Kaj ti to znaš tak pofarbati ili si googlalJoš da šprica troslojnom bojom pa dve ruke laka.... popizditis od posla.
Puno posla, ali lepo ispadne na kraju.
Ne bi bilo loše pričekati koji dan da boja bolj otvrdne. Pitaj lakirera koliko joj treba kaj bu do kraja suha, možda zna ili poiši na netu tehnički list za boju. I još nahiti barem dan dva. Ipak je to radni stroj s dosta kontakata, a bilo bi šteta da odmah dobije ožiljke.Rekal je limar da je to temeljni ili bazni kit prije toga je bila antikorozija, pa kit koji se brusi pa špric kit provjera da je sve ok, moguće neko sitno brušenje i poravnavanje, pa temeljna i lak dva put, bome puno toga, treba za to imati živce.... jedva čekam traktor natrag, nadam se da bu do nedjelje gotov, posla imam a nemam kaj "konkretno" upregnuti
Koje je godište kako su se pokazali u poslu ja sam kupio landini tek prošle sezoneEvo vratil se Landini s popravka limarije, sad pa brum brum na posal View attachment 58837 View attachment 58838 View attachment 58839