• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Landini

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
čestitam, mi još čekamo ono šro je neko spomenio:cjena opremai ostalo ;)

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Cijena je 287 000 kn....znaci oko 40 000 eura
Sve je mehaničko osim šta se blokada diferencijala (špera) uključuje na gumb, ima klimu, zračno sjedalo, brzo kopčanje (kuke i kugle), kliznu poteznica za vuču prikolica, dodatni cilindri za hidraulik, 2 dvoradna hidraulička izvoda na brzi priključak, prednji utezi, kočnice na sva 4 kotača...vjerojatno sam još nešto zaboravio pa slobodno pitajte...
E da, ima 99KS, Perkinsov motor

S

seljaček

Guest
Čestitam M.M. dal si več radio nešto sa pilom ili se samo šminkaš po selu koliko imaš radnih sati dal si ga opteretio sa čim.

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Ma još uvijek se šminkam po selu... :D pa vidio si me sigurno :D :mrgreen:
Ima nešt malo preko 40rs.
A radio je već svašta...rotodrljača, cisterna, balirka...

W

Wiky89

Guest
Evo sad ovih dana pocinje proizvodnja landinija sa Euro 3 normom!! Mislim da su traktori vrlo dobri i da se jako dobro prodaju imaju puno kvaliteta i puno izbora tak da ima serija u kojima se moze stavit puno elektronike ili za one koji to nevole s vrlo malo elektonike!! Cijena je dosta nabildana al s opravdanim razlozima!!

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Wiky89 kaže:
Evo sad ovih dana pocinje proizvodnja landinija sa Euro 3 normom!! Mislim da su traktori vrlo dobri i da se jako dobro prodaju imaju puno kvaliteta i puno izbora tak da ima serija u kojima se moze stavit puno elektronike ili za one koji to nevole s vrlo malo elektonike!! Cijena je dosta nabildana al s opravdanim razlozima!!

hm? :scratch :scratch
Pa moj ima Euro 3 motor, bar tak piše u ugovoru...a u knjižici čak piše Euro 4 jer se zeznula teta na registraciji... :D :mrgreen:
Slažem se da im je cijena dosta visoka, ali valjda i vrijedi...

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
M.M. kaže:
Wiky89 kaže:

hm? :scratch :scratch
Pa moj ima Euro 3 motor, bar tak piše u ugovoru...a u knjižici čak piše Euro 4 jer se zeznula teta na registraciji... :D :mrgreen:
Slažem se da im je cijena dosta visoka, ali valjda i vrijedi...
sto je sa PH daj koju fotku

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
buban kaže:
sto je sa PH daj koju fotku

Nažalost PH još uvijek nije na traktoru...nikako naći vremena, a bio mi je i prvi servis prije nekoliko dana tak da nismo htjeli ništa ni dirati po traktoru
Iskreno,ph mi neće ni trebati do proljeća i prvog otkosa sjenaže tak da ima vremena za postavljanje....i ja sam isto nestrpljiv i jedva čekam da vidim kak će to izgledat i kako funkcionira u radu...

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
a za cega ce ti prvenstveno sluziti i jel planiras i kardan spojiti naprijed

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
ma radi ko cajger porao je oko 35 jutara i jos koje sta ja zadovoljan :D

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
buban kaže:
a za cega ce ti prvenstveno sluziti i jel planiras i kardan spojiti naprijed

Prvenstveno će mi služit za nošenje bala sjenaže jer će mi to ubrzat pospremanje bala s livade skoro za duplo, a onda će se vjerojatno naći i neke druge primjene.

Kardan nije u planu jer ne znam ni za šta bi ga koristio...ali tko zna,ako se pokaže potreba...

Inače traktor mi ima tek malo preko 50 sati, napravljen je prvi servis i sad čekam bolje vrijeme da ga isprobam u brazdi, a onda baš i neće imat nekog posla sve do proljeća

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
ok ja mislio mozda neka kosilica naprijed il nesto takvo ja imam blizzarda 95

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
buban kaže:
ok ja mislio mozda neka kosilica naprijed il nesto takvo ja imam blizzarda 95
Za sad nije u planu, ali tko zna za koju godinu...
Koliko sati ima tvoj traktor, jel bilo nekih većih problema?

buban

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
121
ja sam ga kupio u 7mj. ove god. sa 5000rh sad ima 5200 nema problema nikakvih zasad dobar je

B

Branimir 105 s

Guest
Jel ko ima informacije o ovom traktoru? Jel ga prodaju kod nas? Cijena?
Meni je prekrasan.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

@M.M. S kakvim plugom namjeravaš orati? Jel ono cijena s pdv-om? Predpostavaljam da si uzel na kredit, kakvi su uvjeti financiranja? Hvala.

Najnoviji postovi

Na vrh