Tlak u getribi/nivo ulja....pregledati nivo i da li sve radi kako treba.Da li netko znašto znači ova lampica, prijatelju se upalila na landiniju blizzard 95?
Veli da je malo brže naletio na ležeći policajac i kad se traktor zdrmao upalila se ta lampica
Pozdrav ljudi imam pitanje a volio bih da mi netko pomogne, u pitanju je Landini Blizard 65 Turbo 95 g.p ne rade mu prednje kočnice lajtunge netko posiko prije prodaje i ne radi mu špera, šta bi trebo raditi da bi osposobio kočnice i šperu napred diskovi pločice čeljusti novoZJ hvala. Da nije ove corone sjeo bih u auto i došao u HR po dijelove. Ovdje kod nas ubiše u pojam...
Pozdrav, upravo mijenjam te dijelove na MF 294, pomaknula se osovina od motora prema pumpi i pojelo zube. Jakopic i Ferenčak sve zajedno traže 2600 kn, a online iz Poljske 800 kn + poštarinaPozdrav. Može li mi neko ko je blizu traktor križevci provjeriti cijenu i dostupnost dijelova za traktor landini 7550 od broja 28 do 31. Ponovo pukla spona što pogoni servo pumpu volana. Zavariti ću još jednom i ako pukne opet ide sve novo . Sve smo provjerili, sve uklopljeno, centrirano ali puklo bez motanja, na pravcu,
Poštovani, ja sam kupio u traktor servis križevi oko 1600 kuna bez onih 4 selena, tako da ako je sve u kompletu to je ta cijena. A i ja sam gledao iz Poljske ali za BiH malo teže izvesti slanje poštom 2020.godine zbog corone. Ja još nisam ugradio originalne dijelove jer mi je strugar stari dio centrirao, zavario i drži još. Trebam sada mijenjati semering na radilici pa ću sve srediti. Ionako nakon berbe kukuruza traktor i svi priključci idu na prodaju.Pozdrav, upravo mijenjam te dijelove na MF 294, pomaknula se osovina od motora prema pumpi i pojelo zube. Jakopic i Ferenčak sve zajedno traže 2600 kn, a online iz Poljske 800 kn + poštarina
Jourek, koja je stranica? Trebao bi i ja nekaj za powerfarm 85 indikatori i nešto od polužja hidraulike
Odustaješ ili obnavljaš?... Ionako nakon berbe kukuruza traktor i svi priključci idu na prodaju.
Odustajem. Kod mene nema velikih komada zemlje, radna snaga skupa, radi se primitivno, kombajn nema šanse da radi zrno zbog zemljišta,, tako da nisam konkurentan. Za sada imam ekstra kukuruz jer sam ga 2 puta špartao. Žao mi je ali ne ide više ovako. Mene kukuruz izađe oko 0.30 KM (1.20 kuna) kada je sve idealno...Odustaješ ili obnavljaš?