ROADRUNNER
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Stu 2013
- Poruka
- 1,127
Mladenko, jesi li to kupio kod Podcetrtka kod onog tipa sto ima pola sela pokriveno s traktorima i uvozi iz Francuske?
Pa nije to tak skupo za takvu strelu od traktora.To je globus 70. Godina je negdje 98 negdje 99, ovisi koji papiri.
Uvoz slo, troskovi su poprilični.
Prijevoz 280€
Homologacija je 66€
Tehnicka specifikacija je 38€
Registracija je 90€
Polica je 40€
Naletio sam na dobarog covjeka na tehnickom pa sam sa svime bio gotov za 2.5 sata
Mladenko, tamo gdje samo ja uzimao Powerfarma imaju i Globuse. To je čista glupost kaj su ti rekli za mjenjač. Ova firma ima 4 globusa i 8 powerfarma samo za transport, rade dan noć i na nijednom se nije getriba raspala, motori svi čitavi a sve preko 15 do 23 tisuće radnih sati. ako ne vjeruješ kad idem u inozemstvo ti poslikam.Moj sogi je kupio vstroma 650 ko iz ducana, cuvan, mazen pazen. Stvarno je bike u top stanju. Prevozi se godisnje nekih 500 km i ja ga zajebavam da ga je kupio za regal...
Ovo sam uzeo da pati pod menom, ne ja pod njim....
Ovaj je za svagdje samo ne za regal...
A sto ima dobar mjenjac, bolje se salta od auta. Samo mi sad svi govore da su im getribe lose, pa reko nije torpedo ili imt... ili su ljudi samo jalni...pa nije sad to neki traktor wow da je marka ili kaj ja znam.
Koju opremu ima, bas me odusevio...
Jednostavan a sve pri ruci. Veliki anjslas da je to cudo. Prvi put vidim hidraulicni podizac poluge...