Ako hočes da malo dulje traje počasti naftu dvotaktolom bez obzira kaj ju je konstruktor zamislil da ne treba podmazivanjeKako se podmazuje ova lucas pumpa na perkins motoru 4 klipa
Ako hočes da malo dulje traje počasti naftu dvotaktolom bez obzira kaj ju je konstruktor zamislil da ne treba podmazivanjeKako se podmazuje ova lucas pumpa na perkins motoru 4 klipa
Ak trkaći motor radi s 1% u benzinu, z 1% ne buš pretjeral. Ak deneš i 0,5%, to je više neg nikaj.Koliko dvotaktola ide npr na 100l nafte?
I koji dvotaktol,mineralni ili sintetika?
Znam da ima 1000, ali ja tražim rješenje kao zamjenu za 540e koji nema... Pokušavam izračunati da li koji omjer mjenjača paše da imam 540 na manje od 2000 okretaja i da je brzina kretanja oko 3-4kmh. Pa ako i na kombinaciji sa 1000 okretaja to mogu dobiti, bio bih zadovoljanNa lijevoj strani getribe, ispod gornje podizne poluge hidraulike, bi trebala biti ručica za odabir 540/1000. Malo je neugledna, pa pogledaj malo bolje.
Ak trkaći motor radi s 1% u benzinu, z 1% ne buš pretjeral. Ak deneš i 0,5%, to je više neg nikaj.
Na lijevoj strani getribe, ispod gornje podizne poluge hidraulike, bi trebala biti ručica za odabir 540/1000. Malo je neugledna, pa pogledaj malo bolje.
Piše ti podatak o redukciji kardana u podatcima: za 540 i=3,6, za 1000 i=1,92.Da li se iz ovih podataka može vidjeti brzina kardana kad ide preko brzina... da kardan ima 540, a opet i da ide brzinom od otprilike 4 kmh npr...
Čekićar, možda... Neznam da li bi u tom slučaju reduktor mogao podnijeti veće brzine vrtnje.
Za nove baš i nije preporuka stavljati nikakve dvotaktole , atf . Kod motora koje imaju dpf niti dvotaktol niti atf .Neznam za ove nove kaj su osjetljivi ko današnja deca, ove stare drlje mogu i na kolomaz.