@domi_ oprosti što ponovo tipkam. Da, ovo je forum i ima svoje "komunikacijske tračnice". Zagolicao si maštu nekolicini forumaša i forum je oko te problematike malo živnuo.
Imaš traktor, model, za koji čak i Al tvrdi da je odličan, robusan, ali s kojim ljudi zpravo nemaju problema. Postoje doduše evidentirani i takvi pojedinačni problemi "koje si ti sve skupio na hrpu".
Ne vrijeđam te, niti tvoj traktor, ali se pitam da li je taj traktor "u stanju raspadanja". Pa na njemu se pregrijava motor, transmisija, hidraulika, a ti skoro da radi toga imaš pečena jaja "u sedlu".
Sve je tako naopako i to jako.
- Nitko ne zna da li je tvoj hladnjak čist i prolazan, odnosno hladnjaci?
- Nitko ne zna da li tvoja pumpa za vodu funkcionira kako mora ili ne, to se bude saznalo tek dok bude demontirana i otvorena?
- Nitko ne zna da li imaš termostat i u kakvom je stanju ispravnosti, da li je ili nije originalan, otvara, ne otvara, kako, koliko?
- Nitko ne zna zašto tvoj hladnjak za ulje ne ohladi ulje nego ti imaš između nogu pečnicu za jaja, tako pišeš i mjeriš?
- Što generira takvo dramatično pregrijavanje ulja na tvojem traktoru, što je u kvaru, ili dotrajalo? Htio ne htio definitivno ti sam ne možeš nači i dati odgovore na sva ova pitanja. Za potpunu defektažu bude trebalo malo duže, puno više znanja i tko zna kakav rezultat bude.
Ovo naše tipkanje, ekspanziona posuda za vodu, gumica na čepu, tanko crijevo, debelo crijevo to je zabava za forum i one dečke na klupici ispred Konzuma s pivom u ruci. Žao mi je ako ti se ne sviđa, to je moj zaključak.
(Mislim si, da ti je kiler protočan za vodu iznutra i zrak izvana, da je u bloku i kileru voda, da je pumpa ispravna, bez termostata, ekspanzione i čepa motor se ne bi tako grijao. Ali to je samo moj neuki zaključak...)
Ja ti ne bi o ovome dalje tipkao. Oprosti i hvala na pažnji.