A kolika je ukupna predata količina?
Kod nas bi sa tim parametrima cijena bila 0.54 KM ili 2,07 HRK. I to za količinu do 4100 lit./mjesec, a više od te količine bi bilo nešto skuplje.
preživljeli mljekari kakva je situacija sa uzorcima za SLKM,kod nas ovaj mjesec samo 2 uzorka + 1 antibiotik,izgleda da nastaje kriza u laboratoriju,smanjio se broj proizvođača,kasne isplate poticaja za mlijeko pa valjda i za njih onda nema love,jedino ako im mljekare ne daju kakvu lovu:icon_hang::icon_hang:
preživljeli mljekari kakva je situacija sa uzorcima za SLKM,kod nas ovaj mjesec samo 2 uzorka + 1 antibiotik,izgleda da nastaje kriza u laboratoriju,smanjio se broj proizvođača,kasne isplate poticaja za mlijeko pa valjda i za njih onda nema love,jedino ako im mljekare ne daju kakvu lovu:icon_hang::icon_hang:
Ne budi lud MOCO,dolazi ta cijena i do nas,vidiš u Agroklubu članak da je Dukat u teškoj krizi,neka sad nalaze jeftinije mlijeko vani,mogu samo žnj klasu kupiti,mlijeko i goveđe meso se budu tražili,tko preživi bude pričao,evo danas bio čovjek kod mene i traži kravicu za domaćinstvo,kod njega u okolici nema krave za kupiti,jednostavno mali su prodali a veliki još gnjure u mulju,situacija bude sa kravama jako škakljiva
ma kod mene uzorci kao i do sad, masnoća,protein sve u podrumu, cijena valjda najniža u hr., svaki dan šofer uzima uzorak, kaže da stalno rade na aflatoksine, ma sveskupa meni jako stresno i jedva čekam da pređem u drugu mljekaru