Mislim da "malo" pretjeruju. Oni slično pišu već godinama unazad, po tome do sad nigdje ni jedna krava nebi ostala. 50 proizvođača dnevno je 1500 mjesečno a to je opet 18250 proizvođača godišnje! Koliko to Hrvatska onda ima proizvođača mlijeka!? Ili oni u proizvođače računaju i one sa 1 ili 2 kravice koji nemaju dovoljno ni za svoje potrebe a kamoli još da prodaju mlijeko!?svakim dano se širi na vijestima i po raznim časopisima kako se u danu čak do 50 proizvođača mljeka gasi........
Nisi čitao dolje sitno:
Kupovinom junice po cijeni do 2.500 HRK, dobijete 100% subvenciju.
:
Mislim da "malo" pretjeruju. Oni slično pišu već godinama unazad, po tome do sad nigdje ni jedna krava nebi ostala. 50 proizvođača dnevno je 1500 mjesečno a to je opet 18250 proizvođača godišnje! Koliko to Hrvatska onda ima proizvođača mlijeka!? Ili oni u proizvođače računaju i one sa 1 ili 2 kravice koji nemaju dovoljno ni za svoje potrebe a kamoli još da prodaju mlijeko!?
Kakva je to junica za 2.500 kuna? :icon_scratch: Za te pare ne možeš uzeti ni žensko tele.
onaj tko još donekle gura, a hoče kvalitetno daje i više
ako trazis 12.500 za losiju genetiku onda nije puno dati ni 15000 za vrhunsku..
Mislim da "malo" pretjeruju. Oni slično pišu već godinama unazad, po tome do sad nigdje ni jedna krava nebi ostala. 50 proizvođača dnevno je 1500 mjesečno a to je opet 18250 proizvođača godišnje! Koliko to Hrvatska onda ima proizvođača mlijeka!? Ili oni u proizvođače računaju i one sa 1 ili 2 kravice koji nemaju dovoljno ni za svoje potrebe a kamoli još da prodaju mlijeko!?
Kakva je to junica za 2.500 kuna? :icon_scratch: Za te pare ne možeš uzeti ni žensko tele.
Jel ima netko možda neke informacije o povećanju cijene mljeka, kolega mi kaže da je navodno dukat digao cijenu mljeka na 3,10 kn ( za 4,2mm i 3,4 bjel.).
Meni moja mljekara jučer isplatila mljeko za 7 mj. 2,23 kn ( 4,3mm i 3,29 bjel )
dukat kasni sa isplatom 2,3 dana
da neće sada možda doći do tog povećanja cijene ili nam se još crnje piše¨?????????????