A
Anka
Guest
...oprosti molim te abrkili, neznam zasto se ti ljutis? jesam li te necim uvrijedila...ako jesam, vjeruj nije bilo namjerno...
...neznam zasto me vredas, pa sto ako zivim u ZG, zar se ljudi cijene samo po tome gdje zive...
...moram priznati cini mi se da je i na ovom forumu sloboda govora ugrozena ili se mozda varam...cenzura na svakom koraku, a bome i javne uvrede od strane moderatora...tome se nisam nadala...ali evo HVALA!!!! :roll:
...neznam zasto me vredas, pa sto ako zivim u ZG, zar se ljudi cijene samo po tome gdje zive...
...moram priznati cini mi se da je i na ovom forumu sloboda govora ugrozena ili se mozda varam...cenzura na svakom koraku, a bome i javne uvrede od strane moderatora...tome se nisam nadala...ali evo HVALA!!!! :roll:
Anka:nikome na forumu nije dozvoljeno pisanje velikim slovima, a kamoli i i u boji,jer se to smatra galamom u elektroničkom obliku,pa sam kao moderator ovog podforuma(stočarstvo) morao to ispraviti.Također ne toleriramo nizanje postova jedan za drugim,jer ispada da se dopisuješ sama sa sobom,ali i to sam ispravio.Iako sam sve to mogao obrisati,nisam jer si nam novi član.
Spomenuo sam virus zapadnog nila,jer kad takva pošast dođe,onda se ne pita ni cijena ni koja je čija krava ili konj,sve se tamani po redu,a naknada ako bud bude,ako ne,nikom ništa jer ljudski život ipak nema cijenu.Isto je u slučaju bedrenice i ostalih zoonoza od kojih smo neke (mi veterinari) i suzbili upravo na ovaj najokrutniji ali i najučinkovitiji način.
Druo:ne znam zašto se ti uopće toliko angažiraš oko ove teme?Nepotrebno stvaraš paniku kojoj nema mjesta u našim selima,jer ima jako jako puno ostalih stvari koje treba rješiti.
Po meni ti kao da želiš dići neku paniku sa određenim razlogom?Ili i ti prodaješ 'zdrave' junice?
I tko si ti uopće da ove ljude prozivaš,zašto si daješ to za pravo?!Pa ako imaju šampionska grla,zar su zločinci?
Znaš li ti tko je Miroslav Kovač?Odgovori mi na ovo pitanje bez da 'guglaš' molim.
Ako nemaš pametnijeg posla u Zagrebu,a imaš jer vam je sam gradonačelnik dotepenski lopov,pa njega rješavaj,nemoraš nama guglat i pravit pamet iz lijepljenja linkova.