ja sam videl cijeli kamion u djelovima..tj. šarafil sam i ne jenoga neg več dve leta šarafim...ja sam pitam kaj je zdravo stavit u gorivo,a da ne šteti...niko ne obrača pozornost na moj post pa bum pričekal do devetog mjeseca da pitam majstora na praksi...svaka čast izuzecima al ima i drugih mehaničara na forumu pa i nije lijepo tak ismijavat ljude koji nisu čuli za VT-visokotlačnu pumpu ili CR-common rail...šarafil sam po svemu al nikad nisam nikog pital za to ulje kaj je pametno stavit u gorivo....
Ti pišeš o tam nekakvom rezervaru goriva od 600-tinjak litara, a jadnik 533 to jedva na prikolici povleče, pa ja zato nisam ni komentiral da ne uništiš 600 litara nafte ili nedaj bože makinu na toj raketi koja u rezervar tele more nagurati.
Pošto veliš da šarafaš i to več dulje vreme moral bi znati da razvoj motora ide napred, a sve to prati i razvoj goriva kao i da je sve to usko povezano.
Moje je mišljenje da toj makini za koju se ti raspituješ nisu potrebni nikakvi sedativi
ovo je nešto novo...
inače bubneš odgovor bez ikakvog pitanja... i svi smo ti zahvalni na tome!!
da nisi bio sa puknutim na kavi nedavno?
artyman:
Ja bi iznesel svoje mišljenje o tome ali sam več jednom bil baš zbog svojeg mišljenja o tome ulju napadnut, pa mogu samo citirati odgovore koji za mene imaju smisla ili su u potpunosti točni.
Puknuti ima jako veliki kompjuter na ramenima samo samo se ponekad nezna književni izraziti, a nažalost neki članovi ovoga foruma neznaju čitati drugačije nego samo onak kak njima u datom trenutku odgovara.
Ja lično sam ponosan kaj ga imam na svom profilu za prijatelja i jako mi je žal kaj nemam lufta sutra (ustvari več danas) da sa njim popijem kavu na jednom susretu za koji smo se več prije dva mjeseca dogovorili, ali biče sljedeči mjesec jedno novo druženje, pa ako ne prije onda bumo garant