• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ltz t-40

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
:tractor:Danas smo nas 2 sve to u detalje raspakovali da vidimo šta treba šta ne.
treba mi:
garnitura brtvi za cijeli motor
gumice za vodilice ventila 16kom ( gore 8,dole 8)
komplet nova uljna pumpa,,,stara je propišala na osovinici
99%nova hidraulična pumpa ( tu se Savo i Anto slaže u startu sa tobom ) al to ostavljamo za kraj
garnitura karika za jedan klip, za ostala 3 imam nove što su ostale od prije 25g kad je mijenjano na prvom klipu do kabine.
i svi ležaji na radilici, 9 kom, 4 leteća i 5 centralnih
i trebam pola kile bakrenih podloški m10,m14 i običnih m8,m10 uže, šire,vijaka i tako tih sitnarija..potrošio sam 5 litara nafte i 3,4 litre ivasola..stiže neki turbo minivoš da to baš napravimo cakumpakum..to će anto rješit,kaže neće da se on sramoti iza svog posla...
planirali smo nosit brusit radilicu kod nekog jakšića u đakovo al čovjek navodno to više ne radi,a anto je htjeo baš kod njega..gdje sad da obrusim radilicu i upresam nove čaure na klipnjače??

e da i trebam pogonsku remenicu,jer mi je ova sjebana...ima samo za 1 remen,tako da na hladnjaku i punjaču jedna radi na prazno.
i trebam jedan polovan klip da je neoštećen. Eto Savo ako moš pomoć oko klipa i remenice možda i zaprašim malo preko granice:tractor::icon_jook:

Posljednje uređivanje:

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
radilicu možeš srediti u osijeku, bivši remont servis, ivančić......ili centar mario u vinkovcima......nije mi namjera da reklamiram nekoga........:(snooze):

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Ja mislim da imam negdje jedan ili dva polovna upotrebljiva klipa , eto ako dođeš lično ja te častim sa jednim klipom
Za remenicu sam i ja u manjku jer mi treba za vladimirca , na nega hoću da stavim duplu radi pogona pumpe za volan

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
A da negde na otpadu kupiš komad aluminija i daš nekom tokaru da ti odtokari remenice ili još bolje bi ti bilo proči malo po otpadima daju se nači razne remenice od el motora i slično pa se samo centralna rupa prepravi i eventualno po potrebi žljebovi prošire i prodube!

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Malo je komplikovana ta remenica , ništa strašno ali većeg je prečnika i ima istureni dio koji je prihvat na radilicu , izrada mislim da bi premašila cijenu nove

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
Savo hvala na ponudi evo još gledam i zovem po RH za cijene novih dijelova.
Mislim da ću Vinkovce kod Maria na brušenje radilice i upresavanje čaura. 750kn traži kao i neki tu okolo al nisu baš na glasu. Savo jel mi možeš reći cijene tu kod tebe ako znaš za sve dole navedeno što mi treba. Gdje Vi nabavljate nove dijelove.?
Zvao sam gibanj VK : (sve su cijene rekli otprilike??)
- uljna pumpa 450kn
- hidr.pumpa 600kn
- komplet brtve motora oko 230kn
- garnituraležaja radilice 500kn
- komplet karika za 1klip 60kn

JURVAL Vrbovec (svi dijelovi stižu iz rusije i ukrajine)

-gumice vodilica ventila 10kn komad
- uljna pumpa 300kn (to mi je čudna razlika od VK) kaže da je ruska original
-hidraul.pumpa 450kn ( ima 10,14 i 32 litarska ????? )
-komplet ležaja 1.spec. 600kn
karike 1klip 100kn
Jebiga moram gledat svaku kn kad živimo u džungli gdje nam HGK bez j*b*mt* iz džepa izvuče 30 i kusur milijona

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Pa to su otprilike prihvatljive cijene , nema više originala , možeš samo birati između loše i lošije kopije

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
idi u mađarsku, ja sam kupovao tamo, cjene su upola jeftinije, auspuh u VK 360kn u mađi 180kn, obrtomjer mislim da sam platio 100 ili 180kn......i tako

u harkanju, to ti i nije daleko, 200-300kn u oba smjera imaš.......

josip dudaš

+36 72 479 397
+36 72 579 148

mobitel

+36 30 511 84 98

priča hrvatski, pa nije problem nazvati........

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
radilica stigla kući, nabavio skoro sve dijelove u gibnju osim uljne.hidraulična je isto na čekanju
..radilica me koštala 800kn:(devil):

500kn glavni ležaji spec R2, leteči R3
garnitura brtvi 140kn
komplet karika za klip 60kn
semerinzi radilice 60kn
gumice ventila 130kn
remenice nema

sad valja opet zamastit ruke...jel na traktoru jel na svinjokolji

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
mene za 533 obrada radilice je koštala 450kuna u osijeku........

al nemoj žaliti 800kn, sada si siguran da ti je radilica napravljena 100%.......jer u našem kraju nitko ju bolje neće odraditi........

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
nezna to ovdi kod mene niko i nema sa čim, a par mi je ljudi preporučilo MarioVK.
Majstor je htio kod nekog Jakšića u Đakovo, al ne radi.

ma de , trebalo je bit 700kn, al je majstor dobio 100,nisam mu trebo dat ništa.
dogovor bio 700kn, dabi mi jučer preko telefona reko još 250 jer su kao njegove pikse i upresavanje......alo čovječe nismo se tako dogovorili.
došo sam tamo i platio 700na kasi i uzmem r1, i njem vani dam100...jbg račun je samo na brušenje i bušenje.... reko čovječe nije to uredu što i kako radiš ondami reci prije nego što dogovorimo poso kako misliš pare uzet, a ne kad ja iz broda krećem za vinkovce dižeš za 250...:(devil):

S

suljo isak

Guest
pozdrav.. imam jedan problem s svojim traktorom ltz t40
traktor mi je pusio onako crn dim ali samo kad ga opteretim
pa reko ajd da mu zamijenim dizne uzeo ja dizne nastelovao ih na 175bar
stavio ih traktor jos gori nego li je bio pa sad nisam siguran do cega bi bili pa bih molio pomoc
POZZZ

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Linijska ili rotaciona pumpa ?
Imaš li normalnu snagu motora?

S

suljo isak

Guest
linijska je pumpa
nema motor snage pomijerao sam pumpu
ali nista

S

suljo isak

Guest
skinuo onaj prednji poklopac i pomijerao pumpu na onim serafima
znaci uz najmanje pomijeranje sam pomijerao
pa sam ostavio po mom gdje naj bolje radi
sad neznam dali je bospumpa losa ili sam pogresne dizne uzeo

ZgeNbo

Član
Tu od
15 Lis 2011
Poruka
147
Ja mislim da imam negdje jedan ili dva polovna upotrebljiva klipa , eto ako dođeš lično ja te častim sa jednim klipom
Za remenicu sam i ja u manjku jer mi treba za vladimirca , na nega hoću da stavim duplu radi pogona pumpe za volan

Da mi nije auto malo u banani možda bi i dolazio..evo baš sam stavio oglas za kupnju klipa i remenice.
koliko bi te koštala poštarina da mi pošalješ?
pare ti uplatim preko Western Uniona, pošta + klip naravno

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Ma nemam pojma kako idu te prekogranične pošiljke
Ti organizuj ako je moguće dostavu ja ti lijepo rekoh klip je na poklon , znači nula kuna iliti marki , neki dan sam provjeravao imam par komada svi su upotrebljivi

Najnoviji postovi

Na vrh