Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,926
Ma sve ti je to isto!E, onda ni CUCAK nije pas nego SISAK. Morao sam, oprostite mi, star sam.
Ma sve ti je to isto!E, onda ni CUCAK nije pas nego SISAK. Morao sam, oprostite mi, star sam.
Ima ležaj u zamajcu i istokario sam sebi od tvrde plastike alat za centriranje velike lamele, a pošto ću samo korpu od zamjaca odvajati (neću je rastavljati) kardanska lamela ne bi trebalo da pobjegne iz centra. mada ovaj Savin način je izuzetno praktičan, ne moraš alat praviti posebno jer mala lamela ima prilično veliki otvor na sebi cca 60-70mmnajbolje ti je da tokar iz drveta napravi osovinu koja simulira debljine i dužine spojničkih. dali taj traktor ima ležaj u zamajcu? neka ti napravi i tu dimenziju.onda tu osovinu kada stavljaš korpu na zamajac gurneš u centar korpe i kada korpu stegneš izvadiš osovinu. nisam nikada vidil ltz 40 ali na drugim traktorima to tako radim. imam 5-6 takvih osovina za zetora imt ursusa i tko zna za što sve ne. ,ožeš napraviti i od željeza.
Da , zavrneš kroz onaj poklopac gore.ova varijanta mi nikad na pamet pala ne bi. pretp da korpu za zamajac zavrnes kroz onaj poklopac na vrhu zvona.