• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MAJICE- POLJOPRIVREDNI FORUM

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Z

Zlatko

Guest
Ja sam bio na sajmu od 14 do 17 a od majica sa natpisom sam vidio samo "Nisam ginekolog,ali mogu pogledati." Izgleda da sam i ja bio na krivom mjestu pa nisam vidio ni jednu :(

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
ove slike snimljene u 12h 57min,baš gledam dali se netko od forumaša vidi ali jok.Nije za vjerovati da sam bio tu i nikog vidio.

IMG_1106.jpg

IMG_1105.jpg

IMG_1104.jpg

B

Bobo

Guest
Vjeko, Mi smo stajali kombajnu s desne strane u coporu. Doslovce smo bili bas grupa koju nije tesko za promasiti... Koliko sam vidio da sam dosao prvi, posto sam oko kombajna obilazio kao macak oko vruce kase, ne bih li koju majicu primjetio, te sam na kraju vidio maria i jos neke, i pruzio ruku i reko "Dobar dan!"... I tako je sve pocelo, malo poslije 13h...

Stvarno ne znam kako smo se prosli, pogotovo sto si tamo bio... Bit ce bolje na proljece ;)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ja sam bio danas od 10 do 14 h na sajmu i nikog nisam vidio, pošto ste vjerojatno bili svi u subotu, ma nema veze, žao mi je što nisam mogao u subotu doći, ali i danas je bilo odlično, samo je bila prevelika gužva :mrgreen: :mrgreen:

A

Alen

Guest
ŠANANA IMT 565 kaže:
Ja sam bio danas od 10 do 14 h na sajmu i nikog nisam vidio, pošto ste vjerojatno bili svi u subotu, ma nema veze, žao mi je što nisam mogao u subotu doći, ali i danas je bilo odlično, samo je bila prevelika gužva :mrgreen: :mrgreen:

Jućer sam parkirao kraj sajma a danas u polju dva km od sajma.... pa mi pričaj o gužvi....

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
alene...animacija je stvarno prikladna... moš mislit :butthead:

G

GROF

Guest
POZDRAV EKIPI!!!

...pa nažalost., nis vidil niti jednog člana u MAJICI., NA SAJMU SAM BIL SA NEĆAKOM; 07.09.2008.GOD., nedilja, OD; 08.00-13.00 SATI., jedino sam bil počašćen i ugodno iznenadjen što su mi se javili naši dragi članovi; Arijan i bećarina pusta., ujedno se ovim putem iskreno ZAHVALJUJEM dragim članovima foruma.- /BILO ME JE SVUDA PO SAJMU., A NAJVIŠE; "zna se"., kod PRIME I HITTNER-a.-

MOJ NARODE ! NA OVAJ GUDOVEČKI - BJELOVARSKI SAJAM HODOČASTIM OKO 5 PUTA., I ČA PISAT??? OCIJENA? ČISTA PETICA (5)., SVAKA ČAST I FALA NARODU ONOGA KRAJA NA LIPOJ DOBRODOŠLICI, ORGANIZACIJI, TRADICIJI, IZVORNOSTI, ORGINALNOSTI,... BOG JI BLAGOSLOVIL I POŽIVIL!!!

SRETNO ! - VIDIMO SE DOGODINE NA PROLIĆE...

L

Lois Lane

Guest
Vidjela sam kod nas na štandu jednog dečka u majici foruma:)

B

Bobo

Guest
Lois Lane kaže:
Vidjela sam kod nas na štandu jednog dečka u majici foruma:)

Dakle, reklama radi ;)

L

Lois Lane

Guest
Je, skoro sam ga zamolila da se mijenjamo ali bilo mi je malo neugodno:p :D

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
mario kaže:
A tko je to bio?

pitanje je samo koji štand, pa čmo znat odprilike, ali nek opiše čovjeka

L

Lois Lane

Guest
Ne mogu točno opisati izgled, bila je stvarno hrpa ljudi.
Sjećam se da su bila tri dečka, jedan u toj majici, dva ne. Smeđa kosa, prosječna visina i građa.
Štand: Eibl & Wondrak, CLAAS.

L

Lois Lane

Guest
Mislim da je bio treći s lijeva (dakle, ovaj u sredini).

B

Bobo

Guest
Dakle, Roko ;)

On je glavni i odgovorni dobavljac tih majica, tako da ste se mogli bez problema njemu obratiti za zamjenu...

Covjek kupuje dosta mehanizaceije, pa se muvao po cijelom sajmu skupljajuci ponude ;)

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Lois Lane kaže:
Ne mogu točno opisati izgled, bila je stvarno hrpa ljudi.
Sjećam se da su bila tri dečka, jedan u toj majici, dva ne. Smeđa kosa, prosječna visina i građa.
Štand: Eibl & Wondrak, CLAAS.

Ti si u crvenoj majici bila?

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
swizach kaže:
jel lici na nesta? :D :D :mrgreen:

ovo je i više nego direkt :mrgreen: :mrgreen: cooool my brother

ja sam po štandovima žicao cigarete od djevojaka, pošto sam svoje ostavio u štali, al dok ja skužim da ih nema prođe par sati :!:

jednoga nije vidjela na slici a imao je majicu foruma, malo neobrijan

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh